ΕΛΛΑΔΑ

Της Δυτικής Αττικής

Περιστέρι: Συνελήφθη 35χρονος που «ξάφριζε» φούρνους

Τέλος στην εγκληματική δράση ενός 35χρονου Έλληνα, ο οποίος λήστευε φούρνους και άλλα καταστήμετα σε διάφορες περιοχές της Δυτικής Αττικής, έβαλαν, το απόγευμα της Πέμπτης ,αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, μετά την καταγραφή περιπτώσεων ληστειών σε αρτοποιεία σε διάφορες περιοχές της Δυτικής Αττικής, συγκρότησε ειδική ομάδα αστυνομικών για τον εντοπισμό του δράστη.

Μετά από πολυήμερες έρευνες και αξιοποίηση όλων των προανακριτικών στοιχείων, επετεύχθη η ταυτοποίηση και η σύλληψη του, την στιγμή που παρακολουθούσε έναν φούρνο στο Περιστέρι.

Ο 35χρονος δράστης συνήθιζε να κυκλοφορεί με μοτοσυκλέτα, με καλυμμένες τις πινακίδες κυκλοφορίας και να εντοπίζει-στοχοποιεί αρτοποιεία και άλλα καταστήματα. Ακολούθως, εισέρχονταν σε αυτά, φορώντας κράνος μοτοσυκλετιστή και γάντια, και προσποιούμενος ότι φέρει όπλο μέσα στο μπουφάν του, απειλούσε ιδιοκτήτες και υπαλλήλους και αποσπούσε χρηματικά ποσά.

Από την έρευνα στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το κράνος καθώς και ρούχα που έφερε κατά τη διάρκεια των ληστειών. Επιπλέον, κατασχέθηκε και η μοτοσυκλέτα που χρησιμοποιούσε.

Μέχρι στιγμής, έχουν εξιχνιασθεί από τον περασμένο Οκτώβριο, δεκαπέντε περιπτώσεις ληστειών και έξι απόπειρες, σε διάφορες περιοχές της Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω, Πετρούπολη, Περιστέρι και Χαϊδάρι).

Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τον παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.