ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σχετικά με την υπόθεση του «Noor 1»

Ποινική δίωξη στον Βαγγέλη Μαρινάκη

Ποινική δίωξη για χρηματοδότηση και αποθήκευση ναρκωτικών ουσιών, εγκληματική οργάνωση  για τη μεταφορά, διακίνηση και πώληση ναρκωτικών, ασκήθηκε από την προϊσταμένη της εισαγγελίας πρωτοδικών Πειραιά, Ειρήνη Τζίβα, σε βάρος του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη και συνεργατών του, σχετικά με την υπόθεση του Noor 1.

Η δίωξη ασκήθηκε μετά την ολοκλήρωση προκαταρκτικής εξέτασης στο πλαίσιο της οποίας ελέγχθηκαν εμβάσματα σχετικά με την χρηματοδότηση του πλοίου το οποίο μετέφερε ναρκωτικά και αφορά και σε 3 συνεργάτες του εφοπλιστή και συγκεκριμένα τον πρώην διευθύνοντα σύμβουλο της ναυτιλιακής εταιρείας Capital, Νίκο Συντιχάκη, τον δικηγόρο Πειραιά Βαγγέλη Μπαϊρακτάρη και τον ναυτασφαλιστή Ηλία Τσακίρη.

Με την παραγγελία της εισαγγελέα ζητείται να γίνει και περαιτέρω διερεύνηση για λαθρεμπορία καυσίμων και ξέπλυμα μαύρου χρήματος από παράνομες δραστηριότητες και πάλι στο πλαίσιο εγκληματικής οργάνωσης. Λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, με έγγραφό της ζήτησε η δικογραφία να ανατεθεί σε ανακριτή κατά της διαφθοράς.

4 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. dimitris 19:42 23/03/2018

    Αυτή είναι η αστική τάξη της Ελλάδας, και μιά ζωή τέτοια ήταν. Συνεργάτες των κατακτητών,των βασιλιάδων, των συνταγματαρχών, και του μεταπολιτευτικου πολιτικού προσωπικού μέχρι τις μέρες μας,
    γιατί στις μέρες μας τα κομματικά μαγαζιά είναι ακριβά έχουν μεγάλα έξοδα για να παραπλανήσουν το
    Ελληνικό πρόβατο. Αυτή η αστική τάξη πρέπει να καεί σε υψικάμινο. Η Γαλλία μετά το τέλος του β παγκοσμιου πολέμου απο την αστική της τάξη, ολους τους συνεργάτες των Γερμανών τους έκανε ισοβιτες των φυλακών.
    Στην Ελλάδα τους κάναμε παράδειγμα επιχειρηματικότητας. Όσπου τελειώσαμε σαν χώρα.

  2. SPARTA. 19:25 23/03/2018

    Ο Βαγγελης Μαρινακης αυτη την στιγμη χτιζει και βοηθαει την Μανδρα με δικα του χρηματα τη στιγμη που το αναλγητο Ελληνικο κρατος και η ανικανη Ρενα Δουρου δεν εχουν κανει το παραμικρο απο την ημερα της καταστροφης.Αυτο ειναι το ευχαριστω απο την Ελληνικη πολιτεια σε εναν ανθρωπο που δινει τα δικα του λεφτα για να καλυψει το κενο της ανικανης κυβερνησης.Και εχεις και τον προδοτη Καμμενο να τον βριζει απο πανω.

    • DE PAME KALA 19:36 23/03/2018

      Πες μου οτι τα λες αυτα αμισθί

      • SPARTA. 22:20 23/03/2018

        Εντελως αμισθι και ακομπλεξαριστα.Ο Βαγγελης Μαρινακης ειναι ενας τεραστιος Εθνικος ευεργετης.Καμια σχεση με τα καθαρματα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που μας εχουν ρημαξει και χρεοκοπησει.Εξι εκατομμυρια Ολυμπιακοι ειμαστε στο πλευρο του προεδρου μας.Για τον κολλητο της κυβερνησης που μπουκαρε με περιστροφο στο γηπεδο καμια διωξη.Μουγγα απο την κυβερνηση και τον κουμπαρο του, τον καραγκιοζη των ΑΝΕΛ.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.