ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην Εξεταστική Επιτροπή για την Υγεία

Πολάκης: Μαύρη «τρύπα» 230 εκατ. ευρώ στο ΚΕΕΛΠΝΟ την περίοδο 2007-2014

Μαύρη τρύπα 230 εκατομμυρίων ευρώ στα ταμεία του ΚΕΕΛΠΝΟ κατήγγειλε ο Παύλος Πολακης στην εξεταστική επιτροπη για την υγεία.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας στην χειμαρρώδη κατάθεση του προχώρησε σε καταγγελίες κατα του προηγούμενων ηγεσιών στο χώρο της υγείας αλλα και κατα συγκεκριμένων ΜΜΕ που λάμβαναν μεγάλα ποσά απο το ΚΕΕΛΠΝΟ ενω επανέλαβε οτι δέχεται τόσο εκείνος όσο και συγγενικά του πρόσωπα απειλές και επιθέσεις επειδη επιχειρεί να εξυγιάνει το χώρο.

"Χτυπούν έως και την κακομοίρα την εξαδέλφη μου" δήλωσε αναφερόμενος στην αναισθησιολόγο συγγενή του που εμπλέκεται στο θάνατο ενός κοριτσιού τεσσάρων ετών.

Ο αναπληρωτής υπουργος υποστήριξε οτι απο το 2007 έως το 2014 μπήκαν στο ΚΕΕΛΠΝΟ με όρους πραγματικού χρήματος 750.304. 450 εκατομμύρια ευρώ . Το ποσό αυτο,προέρχονταν απο κρατική επιχορήγηση απο δάνεια και απο χορηγίες ΟΠΑΠ. Ο Παύλος Πολακης είπε οτι οι τα στοιχεια των απολογισμών αποδεικνύεται οτι οι πληρωμές ηταν 522.297.387 ευρώ " που πήγαν τα 230 εκατομμύρια ευρώ δεν αποτυπώνονται πουθενά " δήλωσε .

Ο ίδιος ανέφερε οτι το ΚΕΕΛΠΝΟ διεθετε  περί τους 24 τραπεζικούς λογαριασμούς σε διάφορες τράπεζες και ζήτησε την επέμβαση εισαγγελέα για να ερευνήσει που πήγαν τα 230 εκατομμύρια ευρώ. Ο αναπληρωτής υπουργος είπε οτι το μεγάλο κόλπο έγινε με τα εμβόλια επι υπουργιας του Δημήτρη Αβραμοπουλου για την γρίπη και μίλησε για σκάνδαλο μεγατόνων.

Ο Παύλος Πολακης υποστήριξε οτι διαχρονικά στο ΚΕΕΛΠΝΟ λειτουργεί διαχρονικά μια συμμορία που ξεκίνησε τις κομπίνες με τους Ολυμπιακούς Αγώνες και στην συνεχεία μετα το 2007 έγινε ο αγωγός ελέγχου ΜΜΕ.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.