ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Champions League

Προκρίθηκαν Ρεάλ και Λίβερπουλ

Ρεάλ Μαδρίτης και Λίβερπουλ είναι οι πρώτες δύο ομάδες που προκρίθηκαν στα προημιτελικά του Champions League.

Η σπουδαία Ρεάλ Μαδρίτης όχι μόνο έμεινε όρθια στην έδρα της Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά με το υπέρ της 2-1 διπλασίασε τις νίκες της (3-1 το πρώτο παιχνίδι στο Μπερναμπέου) και προκρίθηκε πανηγυρικά στην προημιτελική φάση του Champions League. Πρόκριση και για τη Λίβερπουλ μετά το, τυπικής διαδικασίας, 0-0 με την Πόρτο στο Ανφιλντ (5-0 το πρώτο ματς).

Στο Παρίσι η Παρί ήταν αυτή που κυνηγούσε το γκολ για να βάλει τις βάσεις πρόκρισης, αλλά η απουσία του τραυματία Νεϊμάρ ήταν εμφανής με αποτέλεσμα να αφήσει ανεκμετάλλευτο ένα ημίχρονο χωρίς να καταφέρει να απειλήσει την άριστα στημένη Ρεάλ. Κι αφού οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να κάνουν κάτι σημαντικό το έκαναν οι Μαδριλένοι στο 51' με το 0-1 του Κριστιάνο Ρονάλντο. Σαν να μην έφτανε αυτό για την Παρί ο Βεράτι αντίκρισε την κόκκινη κάρτα στο 66' και η Ρεάλ εκτός από το προβάδισμα στο σκορ απέκτησε και αριθμητικό πλεονέκτημα. Παρ' όλα αυτά η γαλλική ομάδα κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Καβάνι στο 71' και να παλέψει στα υπόλοιπα λεπτά για να πετύχει τουλάχιστον δύο γκολ που θα έστελναν το ματς στην παράταση. Οι φιλοξενούμενοι, όμως, έβαλαν ταφόπλακα στα όνειρα των γηπεδούχων όταν ο Καζεμίρο στο 80ο λεπτό έβαλε ξανά μπροστά στο σκορ τη Ρεάλ και σφράγισε με πανηγυρικό τρόπο την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League.

Στο άλλο ματς της βραδιάς το 0-5 του πρώτου αγώνα είχε... στείλει τη Λίβερπουλ στην προημιτελική φάση και όπως αναμενόταν το ενδιαφέρον δεν είχε  την ίδια ένταση με το ματς του Παρισιού. Το παιχνίδι ήταν μέτριο, δεν είχε ένταση, η Λίβερπουλ έκανε σωστή διαχείριση, είχε και δοκάρι για να προηγηθεί, ενώ η Πόρτο έπαιζε πιο συγκεντρωμένα σε σχέση με την πρώτη αναμέτρηση στην Πορτογαλία. Στα τελευταία λεπτά η Πόρτο έχασε μεγάλη ευκαιρία για να πάρει τη νίκη της τιμής, αλλά το 0-0 δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.