ΕΛΛΑΔΑ

Η σύλληψή του ήταν θέμα χρόνου

Προσπάθησε να πυρπολήσει σουβλατζίδικο στο Ηράκλειο

Μέσα στη φούρια του να καταστρέψει το σουβλατζίδικο δύο ανδρών ηλικίας 46 και 56 χρόνων στο Ηράκλειο, δεν υπολόγισε τις κάμερες ασφαλείας των γύρω καταστημάτων ο επίδοξος εμπρηστής! Το πρόσωπό του καταγράφηκε και η σύλληψή του ήταν θέμα χρόνου.

Ο 63χρονος Έλληνας τοποθέτησε στις 4 τα ξημερώματα της Δευτέρας αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό έξω από την επιχείρηση, σε κεντρική λεωφόρο του Ηρακλείου. Όμως, ένας από τους δύο ιδιοκτήτες βρισκόταν μέσα και κατάφερε να περιορίσει τις φλόγες με έναν πυροσβεστήρα, ενώ ταυτόχρονα ειδοποίησε την Πυροσβεστική.

Οι πυροσβέστες επενέβησαν άμεσα και έσβησαν τη φωτιά που προκάλεσε περιορισμένες φθορές στα εξωτερικά ρολά.
Από την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας, ταυτοποιήθηκε ο δράστης και συνελήφθη το βράδυ της ίδιας ημέρας. Σε βάρος του 63χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα εμπρησμού σε βαθμό κακουργήματος και πρόκληση φθορών ξένης ιδιοκτησίας, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου. Η προανάκριση, πάντως, συνεχίζεται από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας, για να διευκρινιστούν και τα ακριβή κίνητρα της πράξης του.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.