ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής

Κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ από Δ. Χατζησωκράτη και Θ. Μαργαρίτη

Επικριτικός για τον ΣΥΡΙΖΑ ήταν ο Δημήτρης Χατζησωκράτης από τη ΔΗΜΑΡ μιλώντας στο συνέδριο τoυ Κινήματος Αλλαγής τονίζοντας:

«Ενδιαφέρουσα η προσέγγιση του Γ Δραγασάκη για την ανασύνθεση του πολιτικού συστήματος για το νέο συνασπισμό πολιτικών και κοινωνικών δυνάμεων. Ηχεί όμως τελείως παράταιρα με την κυβερνητική πρακτική 3 χρόνων. Δεν βρίσκει καν σημείο επαφής για να φαίνεται ότι πρόκειται για κομματική θέση του ΣΥΡΙΖΑ. Όπως αυτή εκφράζεται με τη στάση του απέναντι στον όμορο πολιτικά χώρο. Το τελευταίο δείγμα άλλωστε είναι συμπεριφορά πολεμικής στάσης. Πως αλλιώς παρά unfair ή πολιτικά κομπλεξική στάση θα μπορούσε να εκληφθεί η επιλογή της ταυτόχρονης με το ιδρυτικό συνέδριο διήμερης διεθνούς συνάντησης για την Ευρώπη. Την ώρα που θα κλείνει τις εργασίες η Φώφη Γεννηματά επέλεξαν ομιλία του Τσίπρα;»

Την αναγκαιότητα της ενότητας όλων των δυνάμεων σε κοινή πορεία επεσήμανε από τη πλευρά του ο Θόδωρος Μαργαρίτης λέγοντας: «Ένα καθήκον έχουμε να προχωρήσουμε μπροστά, να γίνει η προοδευτική παράταξη πλειοψηφικό κοινωνικό ρεύμα» .

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.