ΕΛΛΑΔΑ

Ο συνεργός του κρατείται στις αλβανικές φυλακές

Συνέλαβαν το δεύτερο Αλβανό που βίαζε επί 12 ώρες την κόρη μπροστά στη μητέρα της

Τον 25χρονο Αλβανό βιαστή, που πριν από ένα χρόνο, μαζί με ομοεθνή του βίαζε μια γυναίκα μπροστά στα μάτια της ηλικιωμένης μητέρας της επί 12 ώρες συνέλαβαν αξιωματικοί της Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, που εντόπισαν στο διαμέρισμά του κοσμήματα της ληστείας.

Ο 25χρονος, μαζί με τον ομοεθνή του, που βρίσκεται κρατούμενος στις αλβανικές φυλακές, μπήκαν πριν από ένα χρόνο σε διαμέρισμα που διέμενε μια ηλικιωμένη γυναίκα με την κόρη της, 46 ετών στο Περιστέρι, με σκοπό τη ληστεία.

Μην βρίσκοντας τα χρήματα που ήθελαν, ακινητοποίησαν την ηλικιωμένη μητέρα και βίαζαν για 12 ώρες διαδοχικά την κόρη.
Γνώριζαν τις κινήσεις τους

Οι δύο δράστες ήταν γείτονες των θυμάτων. Είχαν μάλιστα παρακολουθήσει τις δύο γυναίκες και είχαν διαπιστώσει συχνές επισκέψεις στην Τράπεζα, όπου έκαναν αναλήψεις.

Σχεδίασαν τη ληστεία τους μπαίνοντας στο διαμέρισμα από ανασφάλιστο παράθυρο. Όμως, δεν βρήκαν το ποσό που ήθελαν και προχώρησαν στην αποτρόπαια πράξη τους.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί ενώπιον των δικαστικών αρχών.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. SPARTA. 21:53 12/03/2018

    Τα καθάρματα οι κωλοαλβανοί κακοποιοί δεν θα έπρεπε να είναι στην Ελλάδα.Είναι πολύ μεγάλη ζημιά οι κατσαπλιάδες Αλβανοί για τον Ελληνικό λαό.Ένας λαός που ντρεπόταν να μιλήσει για τον τόπο καταγωγής του, ένας λαός από ζώα που ήρθαν εδώ ξεβράκωτοι και έγιναν άνθρωποι από τα εγκλήματα σε βάρος του Ελληνικού λαού.Όλοι οι λαοί ακόμα και οι Αφρικανοί έχουν ιστορία, κουλτούρα και πολιτισμό.Οι κωλοαλβανοί κατσαπλιάδες δεν έχουν απολύτως τίποτα.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.