ΕΛΛΑΔΑ

Το προανήγγειλε ο Ισπανός πρέσβης στην Ελλάδα Ενρίκε Βιγκέρα

Στην Κρήτη η Βασίλισσα της Ισπανίας Σοφία

Την επίσκεψη της βασίλισσας της Ισπανίας Σοφίας, στην Κρήτη το επόμενο διάστημα προανήγγειλε ο Ισπανός πρέσβης στην Ελλάδα Ενρίκε Βιγκέρα κατά τη διάρκεια συνάντησής του με τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη.

Στη συνάντηση όπου βρέθηκε και ο πρόξενος της Ισπανίας στη Κρήτη Μηνάς Μελισσείδης, συζήτησαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος και ανάπτυξης αλλά και γνωριμίας του Ισπανού Πρέσβη με τους φορείς του νησιού καθώς ανέλαβε τα καθήκοντα του πριν 6 μήνες και είναι η πρώτη του επίσκεψη στην Κρήτη.

Ο Ισπανός Πρέσβης ανακοίνωσε και την επίσκεψη της βασίλισσας της Ισπανίας η οποία θα επισκεφθεί αρχαιολογικούς χώρους της Αρχαίας Ελεύθερνας και θα συμμετέχει στις εκδηλώσεις των 40 χρόνων λειτουργίας του Πανεπιστημίου Κρήτης. «Ήταν η πρώτη συνάντηση που είχα με τον κ. Περιφερειάρχη και η πρώτη μου επίσκεψη στη Κρήτη. Σύντομα θα έρθω και πάλι, μαζί με την βασίλισσα Σοφία», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης επισήμανε ότι η επίσκεψη της βασίλισσας Ισπανίας στην Κρήτη θα είναι ιδιαίτερα σημαντική και θα δώσει μία σημαντική βοήθεια στην ανάπτυξη του τουρισμού.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.