ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Τα ολοκαίνουργια SAMSUNG Galaxy S9 & S9+ ήρθαν σε COSMOTE & ΓΕΡΜΑΝΟ

Διαθέσιμα σε όλα τα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ στην Ελλάδα, αλλά και στα www.cosmote.gr και www.germanos.gr, είναι από σήμερα τα νέα κορυφαία 4G+ smartphones Samsung Galaxy S9 και S9+, που διαθέτουν λειτουργία Super Slow-Mo, stereo ηχεία και δίνουν τη δυνατότητα στον χρήστη να φτιάξει το δικό του avatar.

Οι ναυαρχίδες της SAMSUNG, Galaxy S9 και S9+, είναι τα πρώτα smartphones με διπλό διάφραγμα φακού F1.5 και F2.4 που αναδεικνύουν κάθε στιγμιότυπο σε μοναδική φωτογραφική λήψη.  Με minimal σχεδιασμό, χάρη στα premium υλικά που έχουν επιλεχθεί –Gorilla Glass 5 και αλουμίνιο σειράς 7000-, τα νέα Samsung Galaxy είναι ανθεκτικά στο νερό και τη σκόνη, με πιστοποίηση IP68. H νέα κάμερα με διπλό διάφραγμα και εγγραφή βίντεο σε Πολύ Αργή Κίνηση (960fps) απογειώνει κάθε φωτογραφικό στιγμιότυπο. Η Διπλή Κάμερα στο Galaxy S9+ με το διπλό OIS, την κάμερα με οπτικό zoom 2x και τη λειτουργία Εστίαση σε Πραγματικό Χρόνο θα καλύψει τις ανάγκες κάθε απαιτητικού χρήστη.

Οι υψηλές επιδόσεις σε ταχύτητα & multi-tasking επιτυγχάνονται χάρη στον πανίσχυρο 10nm επεξεργαστή Exynos 9810, ενώ η εγγραφή UHD video στα 60fps, η λειτουργία Super Slow-Mo, τα stereo ηχεία με υποστήριξη Dolby Atmos, αλλά και η δυνατότητα μετατροπής του χρήστη σε avatar, κάνουν τα ολοκαίνουργια smartphones της SAMSUNG, την πιο αναμενόμενη άφιξη της άνοιξης. Παράλληλα, τα νέα Samsung Galaxy S9 και S9+ διαθέτουν μνήμη RAM στα 4 GB και 6 GB αντίστοιχα και εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο στα 64GB, ενώ, υποστηρίζοντας την τεχνολογία 4G+, δίνουν τη δυνατότητα στον χρήστη να απολαμβάνει απίστευτα γρήγορες ταχύτητες πλοήγησης στο Internet έως 500Mbps, μέσα από το 4G+ δίκτυο της COSMOTE, που καλύπτει ήδη το 92% του πληθυσμού της χώρας.

Οι καταναλωτές μπορούν να επιλέξουν τα νέα Samsung Galaxy S9 και S9+ στα ακόλουθα χρώματα: Midnight Black, Coral Blue, Lilac Purple, στα €879[1] (€24,42/μήνα σε 36 δόσεις) και €979 (€27,19/μήνα σε 36 δόσεις) αντίστοιχα, ή €430 φθηνότερα στα προγράμματα κινητής COSMOTE[2], με έως 36 άτοκες δόσεις[3] και να τα συνδυάσουν με αξεσουάρ που τους ταιριάζουν, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία.

 

SAMSUNG-GALAXY-S9-visual

[1] Οι τιμές είναι ενδεικτικές και συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ.

[2] Ισχύει για αγορά με σύνδεση στο COSMOTE Mobile XL 24μηνης δέσμευσης.

[3] Αφορά εξόφληση μέσω πιστωτικών καρτών.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.