ΕΛΛΑΔΑ

Ήταν μόλις 21 χρονών

Ταυτοποιήθηκε μετά από 20 μέρες ο άτυχος νεαρός που «έσβησε» στον Ψηλορείτη

Ταυτοποιήθηκε τελικά μετά από περίπου είκοσι ημέρες η σορός του άτυχου 21χρονου Γερμανού, ο οποίος είχε βρεθεί στις αρχές Μαρτίου από βοσκό βαρύτατα τραυματισμένος στα ορεινά του Φουρφουρά Ρεθύμνου.

Πρόκειται για τον 21χρονο Φρανς, τον οποίο μέχρι τώρα κανείς δεν είχε αναζητήσει και η σορός του εξακολουθούσε να βρίσκεται στο νεκροτομείο του νοσοκομείου Ρεθύμνου.

Οι αρχές έφτασαν στην ταυτότητα του, μετά τον εντοπισμό από έναν πυροσβέστη περιπατητή στα ορεινά της περιοχής ενός σακιδίου, το οποίο τελικά αποδείχθηκε ότι άνηκε στον άτυχο Φρανς.
Άμεσα ενημερώθηκε η Γερμανική πρεσβεία στα Χανιά και ξεκίνησαν οι διαδικασίες ανεύρεσης και ενημέρωσης της οικογένειας του, αλλά και της μεταφοράς της σορού του στην πατρίδα του.
Το χρονικό

Υπενθυμίζεται ότι το αιμόφυρτο σώμα του 21χρονου Γερμανού βρήκε ένας βοσκός ο οποίος περπατούσε στο συγκεκριμένο σημείο και αντίκρισε τον άτυχο νεαρό να βρίσκεται στο έδαφος.

Αμέσως φώναξε βοήθεια και τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας της Αγίας Φωτεινής.

Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν την σοβαρότητα των τραυμάτων του κι έκριναν απολύτως επιβεβλημένη τη μεταφορά του στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου.

Ο 21χρονος έφερε πολλαπλά τραύματα στο σώμα ενώ είχε και εσωτερική αιμορραγία. Ο ίδιος υπέστη δύο καρδιακές ανακοπές. Η πρώτη μέσα στο ασθενοφόρο κατά την μεταφορά του από το Κέντρο Υγείας στο νοσοκομείο και η δεύτερη στο δρόμο προς το χειρουργείο με τους γιατρούς να προσπαθούν επί μία ώρα να τον επαναφέρουν στην ζωή χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Πηγή: cretapost.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.