ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για Τουρκία και Σκόπια

Τι είπε ο Μητσοτάκης στην κλειστή σύσκεψη με τους τομεάρχες της ΝΔ

Τα εθνικά θέματα βρέθηκαν στο επίκεντρο της συζήτησης του Κυριάκου Μητσοτάκη με τους τομεάρχες της Νέας Δημοκρατίας κατά τη χθεσινή συνεδρίαση.

Στη συζήτηση εξέτασαν αναλυτικά όλες τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από τις ελληνοτουρκικές σχέσεις με τον κ. Μητσοτάκη, σύμφωνα με πληροφορίες, να δίνει έμφαση και στη στάση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Έχουμε αποδείξει διαχρονικά την υπευθυνότητα με την οποία διαχειριζόμαστε τα εθνικά θέματα και αυτό αναγνωρίζεται από την κοινωνία. Πρέπει να είμαστε μετρημένοι, σοβαροί και υπεύθυνοι καθώς ό,τι λέμε ακούγεται και εκτός Ελλάδος», σημείωσε ο πρόεδρος της ΝΔ. Στις συχνές επαφές που έχει με ξένους ηγέτες, αλλά και με τον αμερικανικό παράγοντα, κατά το πρόσφατο ταξίδι του στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο κ. Μητσοτάκης έχει πλήρη εικόνα τόσο για τις γεωπολιτικές εξελίξεις στην περιοχή, όσο και στη σημασία που δίνουν στο εξωτερικό, στη στάση της Νέας Δημοκρατίας, καθώς την αντιμετωπίζουν ως την επόμενη κυβέρνηση.

Στο πλαίσιο αυτό, ιδιαίτερη αναφορά, έγινε και για το ονοματολογικό των Σκοπίων, με τον πρόεδρο της ΝΔ, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, να τονίζει, πως «Δεν μας έχουν ασκηθεί πιέσεις για τη στάση μας, ενώ, όπου εξηγούμε την επιχειρηματολογία μας, ειδικά για την ανάγκη αλλαγής του Συντάγματος της γειτονικής χώρας, γίνεται απολύτως κατανοητή».

 

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. dimitris 8:44 22/03/2018

    Πω πω πω πω πω τι ηγέτης είναι αυτός.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.