ΕΛΛΑΔΑ

Αναμένεται απόφαση του Εισαγγελέα

Την επόμενη βδομάδα ανοίγει πάλι η υπόθεση Λαγούδη

Από τα χείλη του Εισαγγελέα κρέμεται η οικογένεια της Ειρήνης Λαγούδη αφού περιμένει να μάθει τι θα αποφασισει όταν λάβει στα χέρια του την νέα πραγματογνωμοσύνη του τεχνικού συμβούλου που όρισε η οικογένεια της άτυχης 44χρονης. Αυτό αναμένεται να γίνει μετά τη Μεγάλη Δευτέρα κι ο Εισαγγελέας είναι εκείνος που θα αποφασίσει αν θα ασκήσει ποινική δίωξη κατά αγνώστων ή συγκεκριμένων προσώπων ή όχι.

Σύμφωνα με την έκθεση του πρώην υπαρχηγού της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας η δολοφονία της Ειρήνης Λαγούδη ήταν καλοσχεδιασμένη ώστε να φανεί ως αυτοχειρία. Η άτυχη 44χρονη γυναίκα , σύμφωνα με τους ειδικούς συμβούλους εμπιστεύτηκε πολύ κοντινό της της πρόσωπο, ο οποίος την παρακάλεσε να του πάει ένα μπιτόνι με πετρέλαιο κίνησης γιατί είχε μείνει. Η Ειρήνη γέμισε το μπιτόνι σε βενζινάδικο της περιοχής και πήγε να συναντήσει, σύμφωνα με τον πραγματογνώμονα της οικογενειας, τους δολοφόνους της. Ακολούθησε καβγάς και στη συνέχεια ο δράστης ή οι δράστες έβαλαν σε εφαρμογή το σατανικό τους σχέδιο .

Ο δικηγόρος της οικογένειας κ. Βασίλης Ταουξής μίλησε στο protothema.gr και αποκάλυψε ότι ο ίδιος και οι τεχνικοί σύμβουλοι έχουν καταλήξει στο «ποιοι» και «γιατί» σκότωσαν την Ειρήνη Λαγούδη .

«Είναι προφανές ότι και εγώ και οι συνεργάτες μου αλλά και οι τεχνικοί σύμβουλοι έχουμε καταλήξει στο «ποιοι» και «γιατί» σκότωσαν την Ειρήνη Λαγούδη. Και μάλιστα, αυτές τις σκέψεις τις μοιράζονται και οι αστυνομικοί του Αγρινίου. Ενδεχομένως η Ειρήνη ήξερε πρόσωπα και πράγματα και ήταν σε μια κόντρα με τους δράστες για να αποκαλύψει πιθανές κρυφές άλλες δραστηριότητές τους. Όλοι πιστεύουμε πως σε αυτή την υπόθεση υπήρξε έγκλημα, άρα θα υπάρξει και τιμωρία. Θεωρώ ότι σύντομα η δικαιοσύνη θα οδηγηθεί όχι απλώς στα ίχνη αλλά σε άσκηση κατηγορίας κατά των φυσικών αυτουργών αυτού του αποτρόπαιου εγκλήματος» λέει ο κ. Βασίλης Ταουξής.

«Την Τρίτη πρόκειται να πάνε στο Αγρίνιο και πάλι, μια ομάδα νομικών συμβούλων και δικηγόρων της υπόθεσης προκειμένου να επισκεφθούν τον Εισαγγελέα. Θα γίνει ένας νέος κύκλος ερευνών για να ψάξουμε νέα στοιχεία που έχουν περιέλθει εν γνώση μας» καταλήγει ο κ. Ταουξής.

Η οικογένεια έχει καταθέσει μήνυση κατά αγνώστων για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Οι Αρχές περιμένουν και τις ιστολογικές εξετάσεις για να έχουν την πλήρη εικόνα στην υπόθεση θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.