AUTO - MOTO

14,99 ευρώ το καθένα

To M-Sport Ford Fiesta WRC σε LEGO

Η Ford, το LEGO® Group και οι ειδικοί των ράλι της M-Sport παρουσίασαν ένα νέο μοντέλο της συλλογής LEGO® Speed Champions που ζωντανέψει τη συγκίνηση των αγώνων ράλι στα σπίτια των Ευρωπαίων οπαδών του – πρόκειται για το M-Sport Ford Fiesta WRC rally car που κατέκτησε το παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Οι σχεδιαστές της LEGO® κατάφεραν να αναπαράγουν την εκπληκτική εμφάνιση του M-Sport Ford Fiesta WRC με τα φουσκωμένα φτερά και τις εντυπωσιακές εμπρός και πίσω αεροτομές.

Το νέο kit car διαθέτει μία γκάμα από διαφορετικές ζάντες, δύο ανταλλακτικά καπό – το ένα μάλιστα με προβολείς για οδήγηση τη νύχτα – τα αυτοκόλλητα γραφικά του αυθεντικού και μινιατούρα του οδηγού με κράνος και αγωνιστική φόρμα που μπαίνει μέσα στο αυτοκίνητο μέσα από το αφαιρούμενο παρμπρίζ.

Το μοντέλο Ford Fiesta M-Sport WRC της συλλογής LEGO® Speed Champions αποτελείται από 203 τουβλάκια, συναρμολογημένο δε έχει μήκος 13 εκατοστών και πλάτος / ύψος 6 εκατοστών.

«Μετά από δύο τίτλους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και πέντε νίκες το 2017, δεν θα μπορούσαμε να σκεφτούμε κάτι καλύτερο από το M-Sport Ford Fiesta WRC για τη συλλογή LEGO® Speed Champions», δήλωσε ο Mark Rushbrook, Γενικός Διευθυντής Αγωνιστικού Τμήματος της Ford. «Η σειρά LEGO Speed Champions είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος να γιορτάσουμε την επιτυχία των αυτοκινήτων της Ford στους αγώνες. Ελπίζουμε το συγκεκριμένο μοντέλο να αποτελέσει πηγή έμπνευσης για μελλοντικούς σχεδιαστές, μηχανικούς και οδηγούς ράλι»

Το M-Sport Ford Fiesta WRC κατέκτησε πέρσι τους Παγκόσμιους Τίτλους Οδηγών και Κατασκευαστών στο WRC – το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι της FIA – με πλήρωμα τους Sébastien Ogier και Julien Ingrassia. Οι Γάλλοι πρωταθλητές είναι και φέτος πλήρωμα της νέας ομάδας M-Sport Ford World Rally Team μαζί με το ανερχόμενο δίδυμο των Elfyn Evans και Daniel Barritt.

Το M-Sport Ford Fiesta WRC με τον κινητήρα Ecoboost των 1,6 λίτρων της Ford είναι βασισμένο στο εντελώς νέο Ford Fiesta που παρουσιάστηκε πέρσι στην Ευρώπη. Το καθαρόαιμο αγωνιστικό των ράλι ξεκίνησε τη φετινή σεζόν του WRC με νίκη του Ogier στον πρώτο αγώνα της χρονιάς, το Ράλι Μόντε Κάρλο που διεξήχθη τον Ιανουάριο.

Η Ford με τη LEGO® παρουσίασαν επίσης ένα ακόμη νέο kit της γκάμας LEGO® Speed Champions, τη Ford Mustang Fastback του 1968. Το μοντέλο που αποτελείται από 184 τουβλάκια είναι σε πράσινο χρώμα με χρυσές ζάντες και συνοδεύεται από timing board, αυτοκόλλητα αγωνιστικά γραφικά, αφαιρούμενο παρμπρίζ και μία μινιατούρα οδηγού με κλασική αγωνιστική φόρμα.

Η περίφημη Ford GT40 όπως και το νέο αγωνιστικό Ford GT που κέρδισαν στις 24 Ώρες του Le Mans αντίστοιχα το 1966 και το 2016, αποτελούν επίσης μοντέλα της συλλογής LEGO® Speed Champions.

Τα νέα μοντέλα της σειράς LEGO® Speed Champions, το αγωνιστικό των ράλι M-Sport Ford Fiesta WRC και η Mustang Fastback του 1968 είναι διαθέσιμα για παραγγελία στο LEGO.com/shop, σε τιμή λιανικής 14,99 ευρώ το καθένα.

  • Η Ford, το LEGO® Group και οι ειδικοί της M-Sport λανσάρουν το νέο M-Sport Ford Fiesta WRC rally car kit στη συλλογή LEGO® Speed Champions, τιμώντας τα κατορθώματα του αυτοκινήτου στο 2017 WRC
  • Το νέο κιτ αποτελείται από 203 τουβλάκια και διαθέτει επιλογές από διαφορετικές ζάντες, δύο ανταλλακτικά καπό – εκ των οποίων το ένα με προβολείς για οδήγηση τη νύχτα – αγωνιστικά γραφικά και μινιατούρα του οδηγού
  • Η νέα συλλογή Speed Champions της LEGO® περιλαμβάνει τώρα και την Mustang Fastback του 1968. Τα δύο kit στην τιμή των 14,99 €

Πηγή: autoliveris.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.