Neo

Too much…

Δύο βασικά ερωτήματα έκαναν στον Γιώργο Πεταλωτή, οι δημοσιογράφοι που τον φιλοξένησαν ραδιοφωνικά, στον απόηχο του ιδρυτικού συνεδρίου του Κινήματος Αλλαγής, άσχετα από το αν θεωρούσαν ότι οι τοποθετήσεις ήταν ‘πολύ αντι-Σύριζα’, ή ότι ‘πήγαιναν πιο δεξιά’. Αν είναι ικανοποιημένος και ποιον θα στηρίξει το Κίνημα Αλλαγής μετεκλογικά.

Στο πρώτο ερώτημα, η απάντησή toy ήταν ότι πήγe καλύτερα από ό,τι αναμενόταν και κυρίως ότι θα κριθεί το νέο εγχείρημα από την πολιτική δουλειά που θα γίνει από εδώ και πέρα, το σαφές προοδευτικό στίγμα που θα εκπέμψουν για να κερδίσουν την εμπιστοσύνη της κρίσιμης ομάδας πολιτών, την ανανέωση και την απομάκρυνση από τις όποιες διευθετήσεις. Ως προς το ερώτημα ‘με ποιον’, η απάντησή του είναι πάγια : να αντιληφθούν ότι κάποιοι από αυτούς εδώ και χρόνια είχαν την επιλογή να ενταχθούν είτε στη ΝΔ είτε στον ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα μετά βαΐων και θέσεων. Τη δε θέση τους για την ανάγκη ευρέων συναινέσεων σε μία χώρα που αγκομαχά να μην βουλιάξει, τη φωνάζουν από το 2010 εις ώτα μη ακουόντων τότε. Και την έχουν αποδείξει, όταν χρειάστηκε. Έστω και προς βλάβη τους, είπε, ξεκαθαρίζοντας όμως ότι «το να έρχονται να απαιτούν προκαταβολικά δήλωση στήριξης, η μεν ΝΔ που δεν τολμά ακόμη και σήμερα να μιλήσει για τα αίτια, άρα και τον τρόπο εξόδου από την κρίση, χωρίς να περιγράφει βεβαίως και το μέλλον της χώρας, ο δε ΣΥΡΙΖΑ των ΑΝΕΛ και του δημαγωγικού ‘παλιού-νέου’ άρχισε μόλις να θυμάται το προοδευτικό μέτωπο, από το οποίο έχει απομακρυνθεί προ πολλού».

Εν κατακλείδι, ο πρώην υπουργός της κυβέρνησης Παπανδρέου, θεωρεί … “too much” «να ζητήσουμε και την άδειά τους για να υπάρξουμε, υποσχόμενοι προκαταβολικά συνεργασία». Άδικο έχει;

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.