ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σχεδόν τρεις ώρες διήρκησε η σύσκεψη στο Μαξίμου με τον Βασιλειάδη

Τσίπρας για την εξυγίανση στο ποδόσφαιρο: Δεν με νοιάζει το πολιτικό κόστος

Αποφασισμένος να βάλει τέλος σε όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο εμφανίζεται σύμφωνα με διαρροές ο πρωθυπουργός.
Σύμφωνα, λοιπόν με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια της πρωινής σύσκεψης είπε στους συνεργάτες του: «Δεν με ενδιαφέρει το πολιτικό κόστος. Αυτή η ιστορία θα τελειώσει και όλοι θα βρεθούν προ των ευθυνών τους».

Ο κ. Τσίπρας εμφανίζεται να στέλνει μήνυμα σε πολλούς αποδέκτες, μετά τις επίσημες ανακοινώσεις του υπουργού Αθλητισμού για τη διακοπή του πρωταθλήματος και την αυστηροποίηση του πλαισίου που διέπει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

 

 

Τρίωρη σύσκεψη

Σχεδόν τρεις ώρες διήρκησε η σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, του Υφυπουργού Αθλητσιμού Γιώργου Βασιλειάδη και άλλων κυβερνητικών στελεχών με τον κ. Βασιλειάδη να ανακοινώνει και επισήμως την επ' αόριστον διακοπή του πρωταθλήματος μετά τα όσα απίστευτα σημειώθηκαν το βράδυ της Κυριακής στην Τούμπα και τη διακοπή του ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ μετά την εισβολή του οπλοφόρου Ιβάν Σαββίδη.

«Έχουμε δώσει μάχες για να εξυγιάνουμε τον πολύπαθο χώρο του ποδοσφαίρου. Έχουμε κερδίσει πολλά, μένουν να κάνουμε πολλά περισσότερα. Σε κάθε περίπτωση δεν θα επιτρέψουμε να διακινδυνεύσει αυτή η προσπάθεια, δεν θα επιτρέψουμε να γυρίσουμε πίσω αναλαμβάνοντας όπου χρειαστεί και το πολιτικό κόστος. Είναι το τελευταίο που μας απασχολεί. Οι κανόνες ισχύουν για όλους και έναντι όλων και υπό αυτό το πρίσμα αποφασίσαμε την διακοπή του πρωταθλήματος τις επόμενες ώρες», ανέφερε αρχικά ο κ,. Βασιλειάδης στις δηλώσεις του και πρόσθεσε:

«Θα έχουμε συζητήσεις με την ομοσπονδία, τους φορείς και την λίγκα και περιμένουμε τις προτάσεις τους. Είμαστε σε ανοιχτή επικοινωνία με την UEFA, που είναι σοκαρισμένη με τα τελευταία γεγονότα και δεν θα εκκινήσει ξανά εάν δεν συμφωνήσουμε σε ένα σαφές από όλους πλαίσιο κανόνων για να προχωρήσουμε μπροστά. Δεν κάνουμε πίσω στην μάχη για διαφάνεια και οι ποινές θα είναι αυστηρές για όλους».

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.