ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βαρβιτσιώτης: Να προλαμβάνουμε μελλοντικές τραγωδίες όπως αυτή στο Αγαθονήσι

«Εκφράζουμε όλοι μας τη βαθιά μας θλίψη για την ανείπωτη τραγωδία που εκτυλίχθηκε στη θαλάσσια περιοχή του Αγαθονησίου. Πρόκειται για ένα, ακόμα, ναυτικό δυστύχημα που συγκλονίζει όλους τους Έλληνες πολίτες» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής της ΝΔ και πρώην υπουργός Ναυτιλίας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

«Ωστόσο, οι ευθύνες της κυβέρνησης για την ανεξέλεγκτη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, τα τελευταία χρόνια, στο Μεταναστευτικό είναι υπαρκτές. Και ήρθε η ώρα για εκείνους οι οποίοι, κατά το πρόσφατο παρελθόν, έσπευδαν να αποκομίζουν μικροπολιτικά οφέλη από ανάλογες τραγωδίες και χαρακτήριζαν, χωρίς ντροπή, ως «κατ’ εντολήν δολοφόνους» τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος, να σταματήσουν, να αγνοούν επιδεικτικά τις εκκλήσεις μας για τη χάραξη μιας συντονισμένης εθνικής πολιτικής απέναντι στο Μεταναστευτικό.

Γιατί, μόνο μέσα από τη συστηματική και αποτελεσματική επιτήρηση των θαλασσίων μας συνόρων, θα μπορούμε να προλαμβάνουμε μελλοντικές τραγωδίες, όπως αυτή», ανέφερε ο κ. Βαρβιτσιώτης

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.