ΕΛΛΑΔΑ

Δηλώσεις

Βούλα Πατουλίδου: Αν χρειαστεί θα κάνω και μπότοξ

Χωρίς ίχνος κόμπλεξ, υπεκφυγές, με απόλυτη ειλικρίνεια και πολύ χιούμορ η Βούλα Πατουλίδου μίλησε καθαρά και ξάστερα για τις αισθητικές επεμβάσεις που έχει ήδη κάνει, το μπότοξ αλλά και αν σκοπευει να κάνει και άλλες στη συνέχεια.

Η χρυσή Ολυμπιονίκης της Βαρκελώνης το 1992 και Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης μιλώνστας στο «Ό,τι Thess είπε για το θέμα:

«Αν έχεις κάτι βρει που μπορεί να μειώσει την όποια ανασφάλεια, την όποια αγωνία, ακόμα και την φιλαρέσκεια που έχει ένας άνθρωπος-δεν ξεχωρίζω αγόρι ή κορίτσι -και που θεωρεί στην αρχή ότι έτσι θα πάει σε όλη του την ζωή, αλλά τον τρώει και αυτό μπορεί να βελτιωθεί -και εγώ το έχω βελτιώσει- γιατί να μην το μοιραστείς;».
Στην ερώτηση αν θα «πείραζε» κάτι πάνω της σήμερα, είπε με χιούμορ: «Πόσο πια; Θα κάνω λίγο μεγαλύτερα τα αυτιά μου, ελεφαντίαση, γιατί είναι πολύ μικρά»!

Η συζήτηση για την ομορφιά και τις προθέσεις της, τελείωσε με την Βούλα Πατουλίδου να λέει για το μπότοξ: «Αν χρειαστεί θα κάνουμε και αυτό. Αν νιώσω ότι κάτι με ενοχλεί. Αλλά μέχρι τώρα καλά πάω, λέω».

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που η Πατουλίδου έχει μιλήσει για τις πλαστικές.Χαρακτηριστικά είναι τα λόγια της σε συνέντευξή της πριν από δύο χρόνια:

«Βλέπεις την άλλη είναι 60 χρονών και το πρόσωπο της είναι πιο τσιτωμένο από του γιου μου που είναι 18 χρονών και λέει «εμένα η φύση έτσι με γέννησε»… είναι η μόνη έξυπνη και όλοι οι άλλοι είμαστε ηλίθιοι, λίγο αυτοσεβασμός! Εγώ μπήκα σε αυτή τη διαδικασία γιατί είχα φοβερή ακμή. Απλά μπαίνεις σε πλαστικό χειρουργό, σου φεύγει όλο το δέρμα και μετά με ενοχλούσε και η μύτη και έκανα και τη μύτη. Τέλος, που δεν είχε τίποτα βέβαια, ο γιατρός μου λέει ήσουν καλύτερη με εκείνη ήταν πιο αγωνιστική, δεν πειράζει εγώ θέλω να είναι πιο γλυκανάλατη».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.