ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Ζήσε και λίγο!

Αυτή η εφαρμογή μπορεί να σε κάνει να αφήσεις το κινητό σου από τα χέρια

Εφαρμογή

Ψάχνεις το App που θα σε σώσει; Δεν αντέχεις να μένεις χωρίς τηλέφωνο, ένας ακόμα αγώνας σε αυτή τη μάταιη ζωή, πραγματική μάχη, το ξέρουμε. Η Lilspace φροντίζει για σένα και σου λέει να χαλαρώσεις και να κάνεις ένα διάλειμμα από το κινητό σου με τον πιο fun τρόπο.

Τα κινητά τηλέφωνα έχουν γίνει κομμάτι της καθημερινότητας μας σε σημείο που κάποιες φορές ξεφεύγει. Η Kim Anenber Cavallo η ιδρύτρια και διευθύντρια του Lilspace σχεδίασε μια εφαρμογή που θα σε κάνει να ξεπεράσεις το άγχος του αποχωρισμού από το κινητό σου και μάλιστα θα σε βοηθήσει να συγκεντρωθείς σε αυτά που έχουν πραγματική σημασία στη ζωή.

Μάλλον θα αναρωτιέσαι «γιατί στο καλό μου προξενεί τόσο μεγάλη ευχαρίστηση το να είμαι συνεχώς online, να τσεκάρω το feed, να σκρολάρω στις φωτογραφίες και να μην καταλαβαίνω πως περνάνε οι μέρες, τα λεπτά, τα δευτερόλεπτα». Το καταλαβαίνω απόλυτα, αλλά πρόσεξε αυτό που θα σου πω: Υπάρχουν κάποια ωραία πράγματα με το να πάρεις μέρος σε αυτή την καμπάνια όπως το ότι μπορείς να βοηθήσεις μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς.

Αν νιώθεις λίγο πιο ανεξάρτητη, το lilspace σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις εσύ σε ποια μικρή και αναπτυσσόμενη επιχείρηση μπορείς να δώσεις το ποσό που θέλεις να διαθέσεις.

Η εφαρμογή προσφέρει ειδοποιήσεις που προσαρμόζονται, τι εννοούμε με αυτό: Ακόμα και όταν η εφαρμογή σε αναγκάζει να θέσεις το κινητό εκτός λειτουργίας, σε ειδοποιεί αν κάποια από τις επαφές που έχεις βάλει στα «αγαπημένα» σε καλεί ή σου έχει στείλει ένα μήνυμα. Επίσης η εφαρμογή δημιουργεί μια κοινότητα με τους χρήστες που έχουν απενεργοποιήσει το τηλέφωνο τους, ώστε να ξέρεις πως ποτέ δεν είσαι πραγματικά μόνος.

Ακόμα και αν το app δεν μπορεί μας πείσει με τη πρώτη ή να κερδίσει αυτές τις αντικοινωνικές τάσεις που μπορεί να μας πιάνουν, αλλά σίγουρα είναι μια καλή αρχή. Μπορείς αν θες να το κατεβάσεις εδώ.

Πηγή: marieclaire.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.