ΕΛΛΑΔΑ

Πήραν τα χρήματα και εξαφανίστηκαν

Άγνωστοι ανατίναξαν ΑΤΜ στην Πεύκη

Έκρηξη σε ΑΤΜ προκάλεσαν άγνωστοι τα ξημερώματα τη Δευτέρας, στη συμβολή των οδών Αμαρουσίου και Λέλας Καραγιάννη στην Πεύκη. Πρόκειται για ΑΤΜ της Eurobank σε σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης.

Οι δράστες κατάφεραν να αποσπάσουν από το ΑΤΜ τις κασετίνες με τα χρήματα, ενώ από την έκρηξη προκλήθηκαν φθορές στο ΑΤΜ και τη τζαμαρία του καταστήματος.

Λίγες ώρες αργότερα εντοπίστηκαν στο τέρμα της Αγίου Νικολάου στο Καματερό καμένα δυο ΙΧ ίδιας μάρκας και ίδιο μοντέλο και τα δυο. Το ένα από αυτά είχε δηλωθεί ως κλεμμένο, ενώ και το δεύτερο, εικάζουν στην ΕΛ.ΑΣ., ήταν επίσης κλεμμένο αλλά οι ιδιοκτήτες του δεν είχαν προλάβει να το δηλώσουν. Αστυνομικές πηγές συνδέουν τα δυο πυρπολημένα αμάξια με το χτύπημα στο ΑΤΜ εικάζοντας ότι με αυτά διέφυγαν τα μέλη της συμμορίας που χτυπά ΑΤΜ με σκοπό να εξαφανίζουν τα ίχνη τους.

Να σημειωθεί ότι αυτή είναι η πολλοστή φορά που διαρρήκτες, με τη μέθοδο Plofkraak χτυπούν ΑΤΜ στην Αττική. Τους τελευταίους μήνες, συμμορίες, νέες και παλιές, έχουν χτυπήσει εκατοντάδες ΑΤΜ σε όλη την ΑΤΚ με την εν λόγω μέθοδο καταφέρνοντας τις περισσότερες φορές να αποσπάσουν μεγάλα χρηματικά ποσά, προκαλώντας παράλληλα και υλικές ζημιές.

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.