ΕΛΛΑΔΑ

Με μηχανή

Αλβανοί παρέλαβαν δυο κιλά χασίς στα ελληνοαλβανικά σύνορα

Ραντεβού σε αφύλακτο σημείο της ελληνοαλβανικής μεθορίου είχαν με άγνωστους Αλβανούς “βαρόνους” ναρκωτικών ένας 22χρονος Έλληνας και ένας αλλοδαπός συνεργός του, οι οποίοι παρέλαβαν ποσότητα χασίς και την μετέφεραν με μοτοσικλέτα προς το εσωτερικό της χώρας.

Ωστόσο, εντοπίστηκαν από αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών οι οποίοι περιπολούσαν στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας και, παρ' όλο που ο αλλοδαπός διέφυγε και αναζητείται, ο 22χρονος οδηγός της μηχανής συνελήφθη έχοντας μαζί του τα δυο δέματα με ακατέργαστη κάνναβη βάρους δυο κιλών και 46 γραμμαρίων. Χασίς και μοτοσικλέτα κατασχέθηκαν και ο νεαρός οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Ηγουμενίτσας, απ' όπου παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας κατηγορούμενος για εισαγωγή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών.

*** Η γόπα από το τσιγαριλίκι που είχε αφήσει στο σταχτοδοχείο του οχήματος που οδηγούσε στο Αίγιο ένας 50χρονος Έλληνας, ήταν αρκετή για να προκαλέσει την σύλληψή του από αστυνομικούς της Ασφαλείας οι οποίοι την βρήκαν όταν τον σταμάτησαν για έλεγχο! Κατά την έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του, όμως, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν τρεις συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 102 γραμμαρίων, πέντε τσιγαριλίκια και έναν πλαστικό τρίφτη κι έτσι ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Αιγίου στον οποίο οδηγήθηκε ο 50χρονος του άσκησε δίωξη για κατοχή ναρκωτικών.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.