ΕΛΛΑΔΑ

Mε τη μέθοδο plofkraak

Ανατίναξαν ΑΤΜ στο νοσοκομείο Θηβών

Αποθρασύνθηκαν εντελώς οι συμμορίες που ανατινάζουν ΑΤΜ με τη μέθοδο plofkraak, καθώς δεν δίστασαν να χτυπήσουν ακόμη και δίπλα στην είσοδο του νοσοκομείου της Θήβας, την ώρα μάλιστα που βρίσκονταν μέσα αστυνομικοί οι οποίοι φρουρούσαν νοσηλευόμενο κρατούμενο!

Οι οκτώ άγνωστοι κακοποιοί που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες full face έσπασαν την γυάλινη είσοδο και έφτασαν στο μηχάνημα της Εθνικής τράπεζας που βρίσκεται δίπλα στο κυλικείο του νοσοκομείου, χωρίς να τους αντιληφθεί κάποιος. Η ισχυρή έκρηξη αναστάτωσε στις 5:30΄τα ξημερώματα της Κυριακής ασθενείς, συνοδούς και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Οι δράστες διέφυγαν, παρ’ όλο που έτρεξαν αμέσως οι αστυνομικοί που φρουρούσαν νοσηλευόμενους έγκλειστους από τις φυλακές Ελαιώνα. Οι άνδρες της Ασφάλειας Θηβών αναζητούν πλάνα από τις κάμερες του νοσοκομείου και διενεργούν έρευνες για τον εντοπισμό τους. Πάντως, φαίνεται ότι έφυγαν με άδεια χέρια καθώς οι κασετίνες στο εσωτερικό του αυτόματου μηχανήματος ανάληψης ήταν ήδη… άδειες!

Εξετάζεται, ωστόσο, αν οι ίδιοι επιτέθηκαν λίγη ώρα αργότερα -στις 6:40΄ τα ξημερώματα- στους οδηγούς δύο φορτηγών που είχαν σταματήσει σε παρκινγκ στην επαρχιακή οδό Οινόης- Αγίου Θωμά. Οι πέντε άγνωστοι, από τους οποίους δύο ήταν οπλισμένοι με πιστόλια, ακινητοποίησαν τους οδηγούς, άρπαξαν όσα χρήματα είχαν, ένα κόσμημα, τα κινητά τους και διάφορα έγγραφα και διέφυγαν με δυο Ι.Χ. αυτοκίνητα προς άγνωστη κατεύθυνση.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.