ΕΛΛΑΔΑ

Αλέξανδρος Σταματιάδης

Χειρουργήθηκε για αιμάτωμα στον πνεύμονα ο 52χρονος επιχειρηματίας από την Κηφισιά

Σε ιδιαίτερα κρίσιμο σημείο της δύσκολης και απρόβλεπτης «διαδρομής», που διανύει από τη Μεγάλη Δευτέρα μέσα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς», βρίσκεται ο επιχειρηματίας, κ. Αλέξανδρος Σταματιάδης το τελευταίο 24ωρο.

Ο 52χρονος παραμένει σε καταστολή και η αναπνοή του υποστηρίζεται μηχανικά. Στο τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε την περασμένη Τρίτη, αναφέρεται πως «η κλινική του κατάσταση κρίνεται ικανοποιητική» και πως «οι ζωτικές του λειτουργίες υποστηρίζονται επαρκώς». Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, από χθες το πρωί η πορεία του ασθενούς βρίσκεται στο μικροσκόπιο των γιατρών μέσα στη Μονάδα καθώς χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση αιματώματος στον πνεύμονα.

Πρόκειται για μια εξέλιξη που ανησυχεί ιδιαίτερα τους θεράποντες γιατρούς του ασθενούς καθώς επήλθε σε έναν ιδιαίτερα επιβαρυμένο οργανισμό, σε έναν ασθενή πολυτραυματία και υπό ανάρρωση από βαριές χειρουργικές επεμβάσεις.Ο επιχειρηματίας που τραυματίστηκε σοβαρά στον θώρακα και την κοιλιακή χώρα το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας από ληστές στην οικία του στην Κηφισιά, υποβλήθηκε σε πολύωρες χειρουργικές επεμβάσεις για την αντιμετώπιση των τραυμάτων στο ήπαρ, τον δεξιό νεφρό και τον πνεύμονα.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.