ΕΛΛΑΔΑ

Στη Ρόδο

Διακίνηση χασίς με κούριερ

Επάγγελμα είχε κάνει την διακίνηση κάθε είδους ναρκωτικών στη Ρόδο ένας 41χρονος Έλληνας, αλλά δεν είχε αντιληφθεί ότι οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών τον είχαν στοχοποιήσει και παρακολουθούσαν διακριτικά τις κινήσεις του.

Έτσι, ότον εμφανίστηκε στα γραφεία μιας μεταφορικής εταιρείας και παρέλαβε ένα δέμα που του είχε σταλεί, ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη καθώς στο εσωτερικό βρέθηκαν δυο κιλά και 250 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης! Στη συνέχεια, έγινε έρευνα στο σπίτι του, όπου βρέθηκαν 80 ναρκωτικά χάπια, δυο «φιξάκια ηρωίνης» και ένα σημαντικό χρηματικό ποσό.

Ο 41χρονος κρατείται ώσπου να ολοκληρωθεί η προανάκριση και να ταυτοποιηθεί αποστολέας του χασίς και στη συνέχεια θα παραπεμφθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, με κατηγορίες για μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση.

*** Στη Ναύπακτο, συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος ένας 41χρονος Έλληνας, όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο και στην κατοχή του βρέθηκαν 63 ναρκωτικά χάπια για τα οποία δεν διέθετε ιατρική συνταγή. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

*** Για τον ίδιο λόγο συνελήφθη το πρωί της Κυριακής στη Λάρισα ένας 35χρονος, όταν ακινητοποιήθηκε για έλεγχο από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. και στην κατοχή του βρέθηκαν 14 ναρκωτικά χάπια χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.