ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Δείτε αναλυτικά τις τιμές

Emirates: Ειδικές προσφορές για τους Έλληνες ταξιδιώτες

Νέες προσφορές για την ελληνική αγορά ανακοίνωσε η Emirates. Από τις 20 έως τις 30 Απριλίου, οι επιβάτες που ταξιδεύουν από Ελλάδα για Πεκίνο, Ντουμπάϊ, Γιοχάνεσμπουργκ και άλλους επιλεγμένους προορισμούς, μπορούν να κλείσουν εισιτήρια μετ’επιστροφής στην οικονομική θέση, αξιοποιώντας την ειδική προσφορά στις τιμές των εισιτηρίων για ταξίδια από 23 Απριλίου έως 30 Νοεμβρίου 2018.

Οι επιβάτες από την Ελλάδα που ταξιδεύουν σε επιλεγμένους προορισμούς στην Ασία, την Αυστραλία και την Αφρική, συμπεριλαμβανομένου και του Ντουμπάϊ, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν, προϊόντα και υπηρεσίες διεθνούς κλάσης, όπως τη βραβευμένη φιλοξενία του πολυεθνικού πληρώματος της Emirates, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται και Έλληνες, τα γεύματα και τα συνοδευτικά ποτά που προετοιμάζουν chef, καθώς και το σύστημα “ice” που διαθέτει μέχρι και 3.500 κανάλια ψυχαγωγίας με νέες κινηματογραφικές ταινίες, μουσική και παιχνίδια.

Οι επιβάτες που ταξιδεύουν από Ελλάδα και επιθυμούν να απολαύσουν το ηλιόλουστο Ντουμπάϊ, να επισκεφθούν καταστήματα και εστιατόρια παγκοσμίου φήμης, εκπληκτικές παραλίες και εμβληματικά κτίρια, μπορούν να βρεθούν στον προορισμό αυτό με τα εισιτήρια μετ’επιστροφής να ξεκινούν από μόλις €419. Για περισσότερους προορισμούς, δείτε τις τιμές των εισιτηρίων στον πίνακα που ακολουθεί. pinakas-emirates

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.