ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρέπει να γίνουν εκλογές

Γιακουμάτος: Θα είμαστε κυβέρνηση μετά τη λήξη του Μνημονίου

«Εμείς θα είμαστε σίγουρα κυβέρνηση μετά τη λήξη του Μνημονίου. Δεσμευόμαστε ότι θα πολεμήσουμε στην Ευρώπη για ΑΕΠ 2%.  Ξέρουμε ότι ανασταλτικός παράγοντας για την ανάπτυξη είναι η υπερφορολόγηση, να πάει η εφορία απο το 29% στο 20%. Δεν γίνεται ανάπτυξη αν δεν υλοποιηθούν αυτά που λέει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Μιλάμε για διαπραγμάτευση, δεν μιλάμε για «Βαρουφάκειο» λογική, δήλωσε σήμερα στο ΘΕΜΑ 104,6 fm και στην πρωινή εκπομπή του Γιάννη Πρετεντέρη, ο βουλευτής β' Αθηνών της ΝΔ, Γεράσιμος Γιακουμάτος.

«Οι αποφάσεις που παίρνονται στη ΝΔ είναι συνολικές, δεν είναι ''καφενείο''».

Στο ερώτημα αν φύγει ο Καμμένος,  ο κύριος Γιακουμάτος απάντησε: «Πρέπει η κυβέρνηση να κάνει εκλογές. Πρέπει να γίνουν εκλογές. Όσο μένει κάνει κακό τόσο σε πολιτικό, όσο και σε οικονομικό επίπεδο.  Στα εθνικά θέματα έχουμε πρόβλημα μεγάλο. Οι κινήσεις Τσίπρα στα ελληνοτουρκικά δεν δείχνουν σοβαρότητα. Ο Ερντογάν έχει εναν πρωθυπουργό που άλλα λέει και άλλα κάνει».

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Ένας από τους αυθεντικούς εκφραστές της χρεοκοπίας της χώρας νουθετεί κιόλας, αφού η δημιουργία του πολιτικού τέρατος συριζανέλ έγινε – και από τους ίδιους τους δεξιούς – για να ξεπλυθεί το κόμμα τους, να μας στρογγυλοκαθίσουν ξανά στο σβέρκο και να συνεχίσουν το πελατειακό πάρτυ. Ουστ.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.