Neo

Η Alco «απαντά»… πού χάθηκαν οι δημοσκοπήσεις

Η πολιτική «σεζόν» βρίσκεται στη μέση της, στο προσκήνιο έχουν έρθει πολύ σοβαρά διακυβεύματα (από το Μακεδονικό και τα ελληνοτουρκικά ως την ανάκαμψη της οικονομίας και την προοπτική εξόδου της χώρας από το Μνημόνιο) και ενώ θα περίμενε κανείς οι δημοσκοπήσεις να πέφτουν… βροχή –όπως συνέβαινε πάντα εδώ και χρόνια, γίνεται το ακριβώς αντίθετο. Δύο τινά, λοιπόν, μπορεί να συμβαίνουν: πρώτον, τα ΜΜΕ να μην έχουν χρήματα για δημοσκοπήσεις και να παραγγέλλουν ολοένα και λιγότερες. Όμως, αν το πρόβλημα ήταν τα χρήματα και τα διαθέσιμα των ΜΜΕ, τότε οι δημοσκοπήσεις θα ήταν… είδος εν ανεπαρκεία εδώ και πολλά χρόνια. Άρα, πάμε στο δεύτερο σενάριο, που προβλέπει το ενδεχόμενο να έχουν αρχίσει τα ευρήματα των μετρήσεων να… μην βολεύουν εκείνους που θα ήθελαν να τις παραγγείλουν. Και αν κρίνει κανείς από το ότι η Alco που βγήκε σήμερα  (http://www.matrix24.gr/2018/04/pentakommatiki-vouli-sto-47-i-diafora-nd-siriza/)  στη δημοσιότητα δείχνει την ψαλίδα να έχει περιοριστεί μόλις στο 4,7%, μάλλον το δεύτερο σενάριο συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες, ως η προσήκουσα απάντηση στο ερώτημα πού… χάθηκαν οι δημοσκοπήσεις!

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. jontikis 10:19 20/04/2018

    Η πιο αξιοπιστη δημοσκοπηση ειναι η καλπη Δεν εχουμε λοιπον παρα να περιμενουμε τι θα ψηφισει ο λαος!

  2. ΤΑΚΗΣ 11:23 19/04/2018

    Να πληροφορήσω τον ¨αγαθό¨ συντάκτη σας , πως καθε τι που έχει μέσα το 24 (αρα και το Νεws 247 που δημοσιεύει την έρευνα της ALCO ) είναι ιδιοκτησίας του Ιβαν του Τσετσένου .
    Επομένως η έρευνα που μιλάτε έγινε στο 3ο υπόγειο του Μαξίμου και ψήφισαν ο Καρανίκας,ο κυρ Αλέκος ,η άμισθη,ο Μίμης ο καμπούρης κλπ.
    Αντε σούργελα.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.