Neo

Η «Δημοκρατία» «σταυρώνει» τον Σαμαρά

Σαμαρά

Η πολιτική άποψη του Αντώνη Σαμαρά πως η ΝΔ έχει πολλά κοινά με το ΠΑΣΟΚ -όπως επίσης και κοινό κυβερνητικό έργο να υπερασπιστούν- είναι γνωστή και, από αυτή την πλευρά, ουδείς έπεσε από τα σύννεφα όταν διάβασε το άρθρο του πρώην πρωθυπουργού στην «Καθημερινή της Κυριακής» που έλεγε αυτό ακριβώς: ότι η ΝΔ οφείλει να συγκροτήσει ένα κοινό μέτωπο με το Κίνημα Αλλαγής μετά τις επόμενες εκλογές. Όμως, αυτή η πρόταση δεν αρέσει σε πολλά στελέχη της λεγόμενης «λαϊκής Δεξιάς» ή του «καραμανλικού» μπλοκ και αυτό φάνηκε για μία ακόμη φορά με το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Δημοκρατία», η οποία ούτως ή άλλως έχει κατηγορηθεί και από την ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη πως αποτελεί «ηχείο» του… Μεγάρου Μαξίμου. «Πού το πάει ο Σαμαράς», διερωτάται με τον κεντρικό τίτλο της η εφημερίδα, περιγράφοντας τον πρώην πρωθυπουργό ως τον άνθρωπο «που μισούσε την παράταξη που τον ανέδειξε». Μάλιστα, επί του θέματος έχει γράψει και ειδικό άρθρο ο εκδότης της, Γιάννης Φιλιππάκης, που κάνει λόγο για «ακόμη μία προδοσία».

Βεβαίως, όπως προαναφέρθηκε, όσα είπε ο Σαμαράς αποτελούν σταθερές και στρατηγικού χαρακτήρα απόψεις του. Όμως, το συγκεκριμένο πρωτοσέλιδο και η άγρια επίθεση κατά του πρώην πρωθυπουργού δείχνουν, αν μη τι άλλο, ότι τα πράγματα στη «δεξιά πολυκατοικία» είναι… μία ωραία ατμόσφαιρα!

eksofiloDimokratia

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Παρακμή να ασχολούμαστε με χουντικά κατάλοιπα και τις απόψεις τους εν έτει 2018. ‘Οσο δυνατά κι αν σκούζουν. Νισάφι πια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.