LIFESTYLE

Δείτε το βίντεο

Η Φαίη Σκορδά αποκαλύπτει πως πέρασε τις μέρες του Πάσχα στο Ντουμπάι

Φαίη Σκορδά

Η Φαίη Σκορδά επέστρεψε ανανεωμένη από τις διακοπές του Πάσχα στο Ντουμπάι και αφού ευχήθηκε στην παρέα του Πρω1νού και στους τηλεθεατές μίλησε για το ταξίδι της.

«Πέρασα υπέροχα, υπέροχα! Χάρηκα τα παιδάκια μου, είδα τους συγγενείς μου, κάναμε πάρα πολλά πράγματα μαζί. Ήμασταν ένα παιδικό πάρτι! Πολύ διαφορετικό Πάσχα γιατί ήμασταν μακριά. Βλέπεις όμως ότι οι άνθρωποι που ζουν στο εξωτερικό προσπαθούν να τηρήσουν όλα τα έθιμα. Συναντιούνται όλοι οι Έλληνες του εξωτερικού και οργανώνουν μαζί το Πάσχα τους. Βέβαια γι’αυτούς η Μεγάλη Παρασκευή είναι ημέρα αργίας και η Κυριακή είναι εργάσιμη κανονικά. Για εμένα σαν την Ελλάδα δεν έχει, όμως εκεί σου δίνεται η δυνατότητα να κάνεις πράγματα για τα παιδιά», δήλωσε ενώ παρακολουθούσαμε φωτογραφίες από το ταξίδι της.

Η παρουσιάστρια συνέχισε αναφερόμενη στην επίσκεψή της στη Legoland: «Αυτή η φωτογραφία είναι στην Legoland. Τα πάντα είναι φτιαγμένα από Lego και τα παιδάκια τρελαίνονται. Τέλος πάντων ήταν ένα παιχνίδι που σε ανεβάζει ψηλά και σε κατεβάζει… Εγώ έχω ακροφοβία, είχα πάθει σοκ! Φώναζα στον Γιάννη να με κατεβάσει κάτω και η θεία μου τραβούσε βίντεο».

Δείτε περισσότερα στο βίντεο:

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.