ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πάνος Καμμένος

«Οι δηλώσεις Ερντογάν επιβεβαιώνουν όσα έλεγα περί ομηρίας των δύο στρατιωτικών»

Λύση για ειρηνική συμβίωση των λαών «η άμεση απελευθέρωση των ομήρων» έγραψε στο Twitter ο υπουργός Άμυνας

Με ανάρτηση στο Twitter σχολίασε ο Πάνος Καμμένος τη συνέντευξη του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με την οποία έθεσε θέμα ανταλλαγής των δύο Ελλήνων στρατιωτικών με τους 8 Τούρκους αξιωματικούς που βρίσκονται στην Ελλάδα.

Ο υπουργός Άμυνας στην ανάρτησή του υποστηρίζει ότι δικαιώνεται για το χαρακτηρισμό «ομηρία» που χρησιμοποίησε για τους δύο στρατιωτικούς, φράση για την οποία, όπως γράφει, «δέχτηκα ακόμη μια φορά επίθεση, χλευασμό».

«Η Ελλάδα επιθυμεί την ειρηνική συμβίωση που είναι προς όφελος των Λαών μας, η άμεση απελευθέρωση των ομήρων η λύση» καταλήγει ο υπουργός Άμυνας στην ανάρτησή του.

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. SPARTA. 0:23 23/04/2018

    Καμμένε είσαι ένας πολιτικός απατεώνας, ένας Εθνοπροδότης.Ξεπούλησες την Ελλάδα και τους Έλληνες.Χειρότερο Υπουργό η Ελλάδα δεν είχε ποτέ.Το πολιτικό σου μόρφωμα των ΑΝΕΛ εξαφανίζεται.Μόνο σε ψήφους λαθρομεταναστών μπορείς να ελπίζεις πιά.

  2. SPARTA. 14:09 22/04/2018

    Ναι Καμμένε όπως τα λές.Είσαι ένας τεράστιος πολιικός εγκέφαλος.Μόνο που από τα σύνορα της Ελλάδας που δεν φυλάς όπως όφειλες, έχουν εισβάλει στην χώρα μας εκατοντάδες χιλιάδες παράνομοι Ισλαμιστές δολοφόνοι.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.