ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τι είπε για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις

Κανέλλη: Έχουμε ένα πλεόνασμα που βασίζεται σε μία ''τρύπα''

Μια συνέντευξη εφ'όλης της ύλης παραχώρησε η Λιάνα Κανέλλη στον ΘΕΜΑ 104,6 fm, μιλώντας για το πρωτογενές πλεόνασμα, τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, ενώ αναφέρθηκε και στην ΕΡΤ.

«Έχουμε ένα πλεόνασμα που βασίζεται σε μία ''τρύπα'', είναι κάτι σαν τον Παναθηναϊκό. Καταφέρνει, στέκεται στα πόδια του, έχει καταφέρει ο Ουζουνίδης να παίζει μπάλα και να χάνει κάθε βδομάδα από τρεις βαθμούς, επειδή δεν ξοφλάνε έναν παίκτη ... », ήταν η χαρακτηριστική ατάκα που τάραξε τα νερά στη συζήτηση, στο διάλογο για το πρωτογενές πλεόνασμα και τα της κυβερνήσεως.

Όταν η συζήτηση μεταφέρθηκε στα ελληνοτουρκικά και στις συνεχείς προκλήσεις Ερντογάν, σχολίασε: «Έχουν περάσει πάνω από εκατό χρόνια από τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο και επανασχεδιάζεται και επαναχαρτογραφείται η Μέση Ανατολή ... Το θερμό επεισόδιο είναι εργαλείο για να συμβεί η επαναδιάταξη στην περιοχή».

«Έχει ο κόσμος πληρώσει πολλά σπασμένα. Άκουγα τον συνάδελφό μας, τον Κούλογλου να μιλά για αυταπάτες. Πληρώθηκαν πολύ ακριβά οι αυταπάτες...», είπε στη συνέχεια, ενώ αναφερόμενη στην ΕΡΤ υπογράμμισε: «Η ΕΡΤ, παρότι μπορεί να διαμαρτύρονται κάποιοι εργαζόμενοι και από την ΠΟΣΠΕΡΤ, είναι ένα λιβανιστήρι, τέτοια εισφορά για να λιβανίζεται η κυβέρνηση, μπορεί να είναι ήθος και έθιμο, αλλά τώρα πια έχει γίνει πανάκριβη διαδικασία ....».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.