ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση

Λοβέρδος: Είστε αλλοπρόσαλλοι τυχοδιώκτες - Το 2013 θεωρούσατε ακατάλληλες τις γαλλικές φρεγάτες

Την πρόθεση της κυβέρνησης να προχωρήσει σε χρονομίσθωση δύο γαλλικές φρεγάτες επικαλέστηκε ο κ. Ανδρέας Λοβέρδος για να αναδείξει όπως ισχυρίστηκε την τυχοδιωκτικό χαρακτήρα της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Με παρέμβασή του στην Ολομέλεια της Βουλής ανέφερε: «Ένα παράδειγμα για να καταλάβουμε με ποιος έχουμε να κάνουμε είναι και η ενοικίαση φρεγατών. Άκουσα τον κ. Κουβέλη να λέει ότι είναι ορθή ενέργεια. Όμως ο κ. Τσίπρας σε ομιλία το 2013 θεωρούσε απαράδεκτο να νοικιάζουμε φρεγάτες και χαρακτήριζε ακατάλληλες τις συγκεκριμένες. Είστε αλλοπρόσαλλοι τυχοδιώκτες. Ακατάλληλες οι γαλλικές φρεγάτες και η ενοικίασή τους το 2013. Κατάλληλες και απαραίτητες σήμερα».

Εκτός αυτού ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κατηγόρησε την κυβέρνηση για «συκοφαντία, δημαγωγία, διχασμό, πολιτική με σημαία το ταξικό μίσος, την εμπάθεια και τον κοινωνικό φθόνο» και προειδοποίησε πως «πρέπει να γνωρίζετε καλά ότι όποιοι σκεφθούν να συνδιαλεχθούν μαζί σας, θα χρεωθούν και αυτοί όλα σας τα ανομήματα. Γι΄αυτό λοιπόν, ψάξτε αλλού για άβουλους συνυπεύθυνους».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.