ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έντονη αντιπαράθεση για το ενδεχόμενο συνεργασίας

Λοβέρδος: Σε μας δεν θα βρείτε χρήσιμους ηλιθίους - Κουρουμπλής: Μη γίνεσαι προφήτης, θα διαψευστείς

«Ας μην γινόμαστε προφήτες γιατί θα διαψευστούμε» με αυτή την σιβυλλική φράση επέλεξε να απαντήσει ο κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής στον κ. Ανδρέα Λοβέρδο που επισήμανε ότι δεν πρόκειται να υπάρξει συνεργασία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης με τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Σε μας δεν θα βρείτε ούτε βολικούς συνοδοιπόρους, ούτε χρησίμους ηλιθίους» ανέφερε ο κ. Λοβέρδος χαρακτηρίζοντας «αποκρουστικά» τα σχετικά σενάρια.

«Κάθε πολιτικός χώρος που σέβεται τον εαυτό του, δεν μπορεί να έχει συναλλαγές μ’ αυτή την τοξική πολιτική συγκυβέρνηση. Και το Κίνημα Αλλαγής έχει διαχωρίσει πλήρως την θέση του από τα περιτρίμματα της ιστορίας» τόνισε ο ίδιος σε άλλο σημείο.

Ειδικότερα, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΣΥ ξεκινώντας την τοποθέτησή του είπε πως «Επειδή ειδικά τις τελευταίες ημέρες ακούσαμε πολλά από κάποιους και τα στελέχη του Κινήματος Αλλαγής αλλά και κυρίως οι πολίτες που μας στηρίζουν και οι οποίοι πραγματικά τρόμαξαν μπροστά στο αποκρουστικό σενάριο που διακινούν τεχνηέντως κάποιοι περί δήθεν συνδιαλλαγής μας μαζί σας, θέλω σήμερα ενώπιον της εθνικής αντιπροσωπείας να ξεκαθαρίσουμε αυτό ζήτημα. Σε ό,τι αφορά εσάς τους κυβερνητικούς Βουλευτές, σας επισημαίνω και σας υπογραμμίζω ότι δεν πρόκειται να σας δώσουμε κανένα άλλοθι για να δικαιολογήσετε στον ελληνικό λαό τα λάθη και τις παραλείψεις σας, τις αυταπάτες και κυρίως τις απάτες σας. Σε μας δεν θα βρείτε ούτε βολικούς συνοδοιπόρους, ούτε χρησίμους ηλιθίους». Συνεχίζοντας δε, είπε «κυρίως όμως θέλω να διαβεβαιώσω τους κεντρώους και κεντροαριστερούς πολίτες που ελπίζουν σε μας ότι: Η θέση μας είναι ακλόνητη. Το δίδυμο ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι εφιαλτικό. Κάθε πολιτικός χώρος που σέβεται τον εαυτό του, δεν μπορεί να έχει συναλλαγές μ’ αυτή την τοξική πολιτική συγκυβέρνηση.Και το Κίνημα Αλλαγής έχει διαχωρίσει πλήρως την θέση του από τα περιτρίμματα της ιστορίας».

Απαντώντας αμέσως μετά ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής είπε «ας μην γινόμαστε προφήτες γιατί θα διαψευστούμε» ενώ κάλεσε τον βουλευτή της ΔΗΣΥ να μην μιλά εξ ονόματος της κεντροαριστεράς καθώς όπως υποστήριξε, ο κόσμος της κεντροαριστεράς στις τελευταίες εκλογές ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ. «Θυμηθείτε τι έπαθε η Ένωση Κέντρου όταν κάποιοι σχεδίαζαν σενάρια συνεργασίας με την Δεξιά» είπε στο τέλος.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.