ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανακοίνωση της ΝΔ

ΝΔ: Ο αγώνας για την προάσπιση και την εμβάθυνση της Δημοκρατίας είναι συνεχής

«Η επέτειος της 21ης Απριλίου θυμίζει σε όλους θλιβερές στιγμές της ελληνικής ιστορίας. Εποχές πολιτικής ανωμαλίας, υπονόμευσης των θεσμών, εθνικού και κοινωνικού διχασμού. Η αποφυγή ανάλογων φαινομένων στις μέρες μας αποτελεί θεμελιώδη δημοκρατική υποχρέωση κάθε κόμματος και κάθε πολίτη» τονίζει η ΝΔ με αφορμή την επέτειο του πραξικοπήματος της 21ης Απριλίου.

Σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του κόμματος αναφέρει πως «η ΝΔ τιμά όλους τους δημοκρατικούς πολίτες από όλο το πολιτικό φάσμα που αντιστάθηκαν στο καθεστώς των συνταγματαρχών και συμμετείχαν στον αντιδικτατορικό αγώνα, αλλά και όλους όσοι έχτισαν μια σταθερή Δημοκρατία και συνέβαλαν στο να βρίσκεται σήμερα η Ελλάδα σε όλους τους θεσμούς των δημοκρατικών Κρατών της ηπείρου μας».
«Η Νέα Δημοκρατία και ο ιδρυτής της, Κωνσταντίνος Καραμανλής, ήταν οι πρωτεργάτες αυτού του επιτεύγματος. Ο αγώνας, όμως, για την προάσπιση και την εμβάθυνση της Δημοκρατίας είναι συνεχής. Τιμώντας τις αξίες και την πολιτική παρακαταθήκη της, η Νέα Δημοκρατία συνεχίζει τον αγώνα εναντίον κάθε ολοκληρωτισμού και υπέρ της Δημοκρατίας και της Ελευθερίας» καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. ELLHNAS. 10:12 22/04/2018

    Είναι πρόκληση να μιλάει η μασωνική Νέα Δημοκρατία για Δημοκρατία.Το κόμμα του ψευτοεθνάρχη ο οποίος είχε πεί την φράση ότι η Κύπρος είναι μακριά είναι το τελευταίο που θα μπορούσε να μιλάει για Δημοκρατία. Ή Νέα Δημοκρατία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και του Αντώνη Σαμαρά είναι εκείνη που άνοιξαν τα σύνορα με την εχθρική Αλβανία για να εισαβάλουν στην Ελλάδα εκατομμύρια Αλβανοί κατσαπλιάδες, δολοφόνοι.
    Ή Ελλάδα και προσωπικά οι Έλληνες πολίτες πλήρωσαν βαρύτατο τίμημα από αυτή την ανόητη, προδότική και καταστροφική αυτή κίνηση.Εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες πολίτες, βιάσθηκαν, ληστεύθηκαν και δολοφονήθηκαν από τα μαχαίρια και τα καλάσνικωφ των Αλβανών δολοφόνων.Ή Νέα Δημοκρατία μοίραζε σαν τραπουλόχαρτα τις Ελληνικές ταυτότητες και τα Ελληνικά διαβατήρια σε αλλοδαπούς που είχαν μπεί παράνομα στην Ελλάδα την περίοδο της διακυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή.Την περίοδο Κωστάκη Καραμανλή το εξωτερικό χρέος της χώρας τινάχθηκε στον αέρα.Είναι ντροπή οι βιαστές της Δημοκρατίας να το παίζουν σήμερα τιμητές της.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.