ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αφαίρεση 3 ακόμα βαθμών

Ολο και πιο κάτω ο Παναθηναϊκός!

Νέα αφαίρεση βαθμών για τον Παναθηναϊκό.

Η Σούπερ Λιγκ με ανακοίνωσή της επισημοποίησε την δεύτερη αφαίρεση τριών βαθμών στον Παναθηναϊκό που πλέον έχει πέντε εργάσιμες ημέρες (ως και την Παρασκευή) για να εξοφλήσει τον ποδοσφαιριστή Γιανς Βέμερ και να πάρει πίσω τους βαθμούς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ανακοινώνεται ότι σε εκτέλεση της υπ’ αριθμ. 35/03.04.2018 απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο. και σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο Άρθρο 24, παρ. 5 του Κανονισμού Ιδιότητας & Μετεγγραφών Ποδοσφαιριστών, αφού παρήλθε άπρακτη η εκ νέου προθεσμία των πέντε (5) εργασίμων ημερών από την ημέρα διεξαγωγής του επόμενου αγώνα της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ, Κυριακή 15 Απριλίου 2018) για την εξόφληση της επιδικασθείσης χρηματικής απαίτησης του αιτούντος ποδοσφαιριστή Jens Alexander Wemmer, από την Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ αφαιρούνται τρεις (3) ακόμα βαθμοί από τον οικείο βαθμολογικό πίνακα.

Σημειώνεται πως, σύμφωνα με τον ως άνω Κανονισμό, αν η Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ προβεί στην εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή εντός του προβλεπόμενου χρονικού διαστήματος, οι εν λόγω τρεις (3) βαθμοί θα επιστραφούν στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ με νεότερη απόφαση της Super League.

Επίσης σημειώνεται πως η Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ έχει προσφύγει ενώπιον του Διαιτητικού Δικαστηρίου της Ε.Π.Ο. και έχει αιτηθεί την ορθή ερμηνεία και την αναστολή εκτέλεσης της πρώτης αφαίρεσης τριών (3) βαθμών εκ της ίδιας ως άνω απόφασης, οι δε εν λόγω αιτήσεις συζητούνται την ερχόμενη Τετάρτη 25/4/2018.

Σε περίπτωση αποδοχής των αιτημάτων της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ είναι εφικτή η επιστροφή τόσο των πρώτων όσο και των δεύτερων τριών (3) βαθμών που έχουν αφαιρεθεί από την εν λόγω Π.Α.Ε. εκ της ως άνω απόφασης.

Σε κάθε περίπτωση η Super League θα προβεί σε όσα ορίζουν τα οικεία κανονιστικά κείμενα καθώς και οι εκδοθείσες και εκδοθησόμενες αποφάσεις του Διαιτητικού Δικαστηρίου της Ε.Π.Ο.»

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.