ASTRO-MATRIX

Πως την αντιμετωπίζει το καθένα ξεχωριστά

Όταν η… γρίπη λυγίζει τα 12 ζώδια!

Όλοι μας έχουμε πέσει στο κρεβάτι από μια γρίπη ή ένα απλό κρυολόγημα… Και πώς να το αποφύγουμε, ιδιαίτερα αυτή την εποχή, με τόσες ιώσεις γύρω μας; Πως αντιμετωπίζουν τα 12 ζώδια την γρίπη; Ας δούμε όμως πώς αντιδρούν τα ζώδια, όταν η… ίωση τους ρίχνει στο κρεβάτι του πόνου!

Κριός

Το παλεύει πολύ ο δυνατός Κριός να δείξει ότι δεν είναι άρρωστος, γιατί είναι το χειρότερό του. Ό,τι έχει σχέση με τις αρρώστιες, α πα πα, μακριά. Όμως, φτάνει κάποια στιγμή που δεν μπορεί να προσποιηθεί άλλο και αφήνει τον εαυτό του να ξαπλώσει στο κρεβάτι του πόνου. Η πιο δύσκολη στιγμή του. Και όχι μόνο δική του, αλλά και του κόσμου όλου. Το περιβάλλον του θα πρέπει να του προσφέρει ιατρικές υπηρεσίες σε 24ωρη βάση και να είναι στο προσκέφαλό του. Και απορεί από πάνω. Γιατί αυτός και όχι οι άλλοι;

Ταύρος

Το χειρότερο ενός Ταύρου είναι να έχει πρόβλημα με το λαιμό του, γιατί αυτό τον αποσυντονίζει, τον κάνει να χάνει τη δύναμη που έχει, να μη θέλει να δει κανένα, να κλείνεται στον εαυτό του, να τα βάζει με την αρρώστια του. Αν θέλεις να τον καλμάρεις και να τον κάνεις να νιώσει καλυτέρα, φτιάξε στο δωμάτιο μια ατμόσφαιρα χαλαρή, με ήρεμη μουσική και ετοίμασέ του σούπα και τσαγάκι, για να ηρεμήσει ο πονόλαιμος. Όλες τις άλλες αρρώστιες μπορεί να τις αντιμετωπίσει, σε αυτήν εδώ καταθέτει τα όπλα. Νιώθει ότι χάνει και την υπέροχη φωνή του.

Δίδυμοι

Μια απλή γρίπη, για ένα Δίδυμο σημαίνει αυτόματα απομόνωση από τον κόσμο που τόσο πολύ έχει ανάγκη, ενώ νιώθει ότι κάποιος του έκανε μάγια και τον έριξε στο κρεβάτι. Ο πυρετός του ανεβαίνει κατακόρυφα και δεν μπορεί να πιστέψει ότι αυτός, ο τόσο δραστήριος, έπαθε κάτι τέτοιο. Και από εκεί ξεκινάνε όλα. Ήρθε η συντέλεια του κόσμου και ξεκινά το θέατρο του παραλόγου, με κραυγές σαν από αρχαία τραγωδία. Όχι, δεν πονάει. Απλά κάνει πρόβα για το επόμενο του έργο. Και όλα τα βλέμματα φυσικά, είναι στραμμένα πάνω του.

Καρκίνος

Αν τύχει και βρεθείς να νταντεύεις ένα άρρωστο, φοβικό Καρκίνο, τότε απλά την έβαψες. Στην χειρότερη περίπτωση είναι να πάρεις εσύ τη θέση του στο κρεββάτι, από την ανεβασμένη πίεση που θα σου προκαλέσει και τα νευρά σου, που θα έχουν κλονιστεί από τις παραξενιές του Καρκίνου. Ξυπνά μέσα του το παιδί, που κρατά φυλακισμένο από τα 10 του χρόνια, και να εύχεσαι να μη σου ζητήσει να τον πας και ταξίδι στην Disneyland, για να γίνει καλά. Ίσως τη γλυτώσεις με δωράκια και υπερβολικό ντάντεμα.

Λέων

Αν αρρωστήσει ένα λιοντάρι, θα πρέπει να λάβει την πιο αριστοκρατική περίθαλψη που υπάρχει και να αναρρώσει μέσα σε ένα περιβάλλον, που θα έχει τα απαραίτητα εφόδια. Η προσωπική του νοσοκόμα πρέπει να βρίσκεται συνέχεια στο πλευρό του, μην τυχόν ο πυρετός του από 38 ανέβει στο 39. Ένας διάσημος γιατρός απαιτείται, για να γίνει σωστή διάγνωση και φυσικά συνέχεια στο πλευρό του πρέπει να βρίσκονται όλοι, συγγενείς και φίλοι Αλλά είπαμε. Ακόμα και στην αρρώστια του, λειτουργεί αρχοντικά. Οι άλλοι όμως τι φταίνε;

Παρθένος

Ο Παρθένος είναι ένα μικρό, φοβικό ζώδιο και όταν πέσει στην παγίδα των διαφόρων μικροβίων, τότε απλά περνάει στην υπερβολή. Χειρουργικές μάσκες στο πρόσωπο, μακριά από τον κόσμο που θα μπορούσε να του μεταδώσει μικρόβια, εσώκλειστος μέσα σε ένα αποστειρωμένο δωμάτιο και τα απολυμαντικά σε τεράστιες δόσεις. Το δωμάτιο του θα μετατραπεί σε εντατική του καλύτερου νοσοκομείου της χώρας και κάθε μισάωρο θα κάνει μπάνιο, εισπνέοντας ατμούς ευκαλύπτου.

Ζυγός

Εντάξει, μια γρίπη είναι, θα περάσει. Αλλά με αξιοπρέπεια και στυλ! Ο Ζυγός την ίωση θα την αντιμετωπίσει με μια άλφα αισθητική, αφού ακόμα και τα χαρτομάντιλά του θα έχουν διάσημη υπογραφή. Για αυτή τη δύσκολη στιγμή, θα φορέσει ακριβές πιτζάμες και θα γευτεί την σούπα και το τσάι του σε κινέζικες πορσελάνες. Δεν μπορεί να διανοηθεί ότι μια αρρώστια θα τσαλακώσει την εικόνα του! Είπαμε, μπορεί να αρρωστήσαμε, αλλά δε θα χάσουμε και το στυλ μας!

Σκορπιός

Ο Σκορπιός αντιμετωπίζει την ίωση σαν μια πρόκληση που πρέπει να την κερδίσει. Ακούγεται παράξενο, αλλά έτσι είναι. Αυτό το ζώδιο ψάχνει ευκαιρίες για να ανταγωνιστεί διάφορες καταστάσεις και να προβάλει τη δύναμη και την αντοχή του. Άρα, τι να του κάνει μια απλή γρίπη; Άσε που θα του δοθεί και η ευκαιρία να ζητά ό,τι θέλει από τους κοντινούς του, λόγω της δύσκολης θέσης που βρίσκεται. Και φυσικά, το σεξ δεν φεύγει από το μυαλό του! Ας κολλήσει γρίπη και το ταίρι του! Μαζί δεν πρέπει να τα ζουν όλα;

Τοξότης

Ο Τοξότης δεν παραδέχεται εύκολα ότι έχει αρρωστήσει και δε θα αφήσει μια απλή γρίπη να τον κάνει ό,τι θέλει. Ακόμα και αν αυτή πάρει μεγάλες διαστάσεις και κάνει έντονα εμφανή τα σημάδια της επάνω του, αυτός προσπαθεί να πείσει τον εαυτό του αλλά και τους γύρω του ότι είναι μια χαρά. Μέχρι να πέσει κάτω και να βρεθεί στα εφημερεύοντα. Και πάλι εκεί θα το δει σαν ένα παιχνίδι. Μπόρα είναι, θα περάσει. Θα καθηλωθεί στο κρεβατάκι του και θα βρει την ευκαιρία να επιστρέψει στη παιδική του ηλικία, αφήνοντας τους άλλους να τον νταντέψουν για τα καλά.

Αιγόκερως

Μέχρι να ξεπεράσει μια γρίπη ο Αιγόκερως, θα τους κάνει όλους να πιστέψουν ότι ήρθε το τέλος του. Γιατί εκεί που θέλει να το παίξει δυνατός και χαλαρός, ξαφνικά ένας ανεβασμένος πυρετός τον προσγειώνει και τον καθηλώνει στο κρεβάτι του, ό,τι χειρότερο για αυτό το ενεργητικό ζώδιο. Τότε βλέπει τη ζωή του να περνάει μπροστά του, νιώθει ότι δεν μπορεί να αναπνεύσει και πέφτει σε απελπισία. Όταν πια το ξεπεράσει, συνεχίζει τη ζωή του κανονικά σαν να μην έχει συμβεί τίποτα. Αγνοώντας τον ψυχολογικό μαρασμό που είχε επιβάλει σε όλο το περιβάλλον του.

Υδροχόος

Αρρώστησε ο Υδροχόος; Έχει ήδη βρει την αίτια που τον έριξε στο κρεβάτι και τον έφερε σε αυτήν την κατάσταση. Είναι περιβάλλον αυτό που ζούμε; Όλη αυτή η αρνητική ενεργεία που υπάρχει γύρω μας; Πόσο να αντέξει ο άνθρωπος; Όλα αυτά τα μεταλλαγμένα τρόφιμα που δηλητηριάζουν τον οργανισμό μας; Πάλι καλά που έπαθε μια γρίπη μόνο. Το θέμα είναι ότι προσπαθεί να πείσει τον εαυτό του ότι δεν είναι τίποτα, για να μην αναγκαστεί να μείνει στο κρεβάτι. Η άρνησή του να παραδεχτεί ότι αρρώστησε, ίσως τον βοηθήσει τελικά να ξεπεράσει το πρόβλημά του πιο γρήγορα.

Ιχθείς

Δεν υπάρχει κάτι χειρότερο από το να εγκλωβιστείς στο ίδιο σπίτι με ένα άρρωστο Ιχθύ… Και όταν λέμε “άρρωστο”, εννοούμε ένα απλό κρυολόγημα. Ήρθε η συντέλεια του κόσμου. Ξέχνα τι θα πουν οι γιατροί και τι θα δείξει το θερμόμετρο, σημασία έχει πώς νιώθει αυτός. Και αυτός… αργοσβήνει! Και εσύ ζεις την τρέλα στο μεγαλείο της…

 

Πηγή: Τα 12 ζώδια και η γρίπη. Πώς την αντιμετωπίζουν;

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.