ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παππάς: Xρειάζεται αριστερή προοδευτική διακυβέρνηση για να κλείσουν οι πληγές των μνημονίων

«Το πολιτικό σύστημα περνά πλέον σε μία φάση ωριμότητας όπου οι συζητήσεις θα γίνονται στη βάση των προγραμμάτων», δήλωσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, σε εφ' όλης της ύλης συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό "news247", υπογραμμίζοντας ότι «η Ελλάδα για να βγει από την κρίση -για να κλείσουν οι πληγές των Μνημονίων- χρειάζεται αριστερή προοδευτική διακυβέρνηση».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο κ. Παππάς σημείωσε ότι η προληπτική γραμμή στήριξης είναι αυτό που είχε επαγγελθεί ο κ. Σαμαράς με τη χώρα γονατισμένη. «Οι ίδιοι που αποθέωναν την προληπτική γραμμή ως το τέλος των Μνημονίων, τώρα την ελεεινολογούν ως καταστροφή. Δεν θα χρειαστεί όμως προληπτική γραμμή, τσάμπα κουράζονται», είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Παππάς μίλησε και για το θέμα της Συνταγματικής Αναθεώρησης. «Πρέπει να διασφαλίζει ισορροπίες στη λειτουργία του πολιτεύματος» είπε και πρόσθεσε ότι «θα μπορούσαμε να συνομολογήσουμε κάποια από τα σημεία της πρότασης του Κινήματος Αλλαγής».

Αναφερόμενος στη φράση του Αντώνη Σαμαρά στο άρθρο του στην "Καθημερινή" ότι ΝΔ και Κίνημα Αλλαγής έχουν ένα έργο να υπερασπιστούν, σημείωσε ότι «η ΝΔ δείχνει πως θα πάει στις εκλογές τον Σεπτέμβριο του 2019 με το επιχείρημα ότι πέτυχε το εγχείρημα της κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου» και πρόσθεσε ότι «ο κ.Μητσοτάκης έχει εναγκαλιστεί τη στρατηγική της αριστερής παρένθεσης και τον έχει εγκλωβίσει».

Τέλος, για το ζήτημα της πΓΔΜ εκτίμησε ότι «μπορεί να έρθει μια λύση όπου θα υπάρξουν ευρύτερες πλειοψηφίες».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.