ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ

Πασχαλινά σάντουιτς με αγγούρι

 

Υλικά

  • 1 φραντζόλα ψωμί, κομμένο σε πολύ λεπτές φέτες
  • 226γρ κρέμα τυριού, μαλακωμένη
  • 1 αγγούρι
  • 3 κ.σ. καρότο, καλοτριμμένο
  • 1/2 κ.σ. φρέσκο σχοινόπρασο, λεπτοκομμένο
  • 1/2 κ.σ. φρέσκος μαϊντανός, λεπτοκομμένος
  • 1/4 κ.γ. μείγμα μυρωδικών με σκόρδο
  • αλάτι, κατά βούληση
  • πιπέρι, κατά βούληση

Εκτέλεση

Κόβουμε το αγγούρι στη μέση και στη συνέχεια σε λεπτές φέτες.

Απλώνουμε τις φέτες αγγουριού πάνω στις μισές φέτες ψωμιού.

Χρησιμοποιώντας κουπ πατ σε σχήμα αβγού και λαγού, κόβουμε ίσες μερίδες ψωμί - αγγούρι και σκέτο ψωμί για κάθε σάντουιτς και αφήνουμε στην άκρη.

Σε ένα μέτριο μπολ βάζουμε την κρέμα τυριού, το καρότο, το σχοινόπρασο, το μαϊντανό και το μείγμα μυρωδικών και ανακατεύουμε καλά.

Αλείφουμε το μείγμα τυριού-καρότου σε κάθε εσωτερική πλευρά των μερίδων ψωμιού, κλείνουμε με τις μερίδες ψωμί-αγγούρι και σερβίρουμε.

Πηγή: dimitrisskarmoutsos.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.