ΚΟΣΜΟΣ

Λος Άντζελες

Σαουδάραβας πρίγκιπας έκλεισε ολόκληρο το ξενοδοχείο «Four Seasons»

Για να μην τον ενοχλήσει κανείς κατά την παραμονή του στο Λος Άντζελες, ο Σαουδάραβας πρίγκιπας, Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν, έκλεισε για όλη την εβδομάδα το πολυτελέστατο ξενοδοχείο «Four Seasons» . Και πριν από λίγες ώρες, ε ίχε συνομιλίες με τον Αυστραλό μεγιστάνα των ΜΜΕ, Ρούπερτ Μέρντοχ στην οικεία του.

Αυτή την εβδομάδα, το ξενοδοχείο Four Seasons θα είναι κλειστό για όσους θα ήθελαν να απολαύσουν τις ανέσεις του, ξοδεύοντας μία ολόκληρη περιουσία.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα του Χόλιγουντ «The Hollywood Reporter», για τον Σαουδάραβα πρίγκιπα θα είναι το πρώτο του ταξίδι εκεί όπου χτυπάει η καρδιά των καζίνο.

Το κόστος διαμονής στα δωμάτια του 16οροφου ξενοδοχείου «Four Seasons» στο Λας Βέγκας είναι για παχυλά πορτοφόλια - ξεκινά από 625 δολάρια τη βραδιά. Συνολικά υπάρχουν 285 δωμάτια, εκ των οποίων, τα 185 είναι τα «απλά» δωμάτια και τα 100 οι σουίτες πολυτελείας. Η προεδρική σουίτα όπου θα καταλύσει ο μπιν Σαλμάν κοστίζει 10 χιλιάδες δολάρια τη βραδιά.

Σε ορισμένα σημεία του ξενοδοχείου τοποθετήθηκαν πινακίδες, γραμμένες στην αραβική γλώσσα, για τον πρίγκιπα και τους καλεσμένους του.

Χθες το βράδυ, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σαουδάραβας πρίγκιπας ήταν καλεσμένος στην πολυτελή οικία του Ρούπερτ Μέρντοχ στο Μπελ Αίρ. Οι δύο άνδρες απόλαυσαν ένα λουκούλλειο δείπνο συζητώντας τρόπους για την αναπτυχθεί η βιομηχανία της ψυχαγωγίας στο Ριάντ.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.