ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αναμένεται να εγκριθεί ο νέος Γραμματέας Μανώλης Χριστοδουλάκης

Σήμερα η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής

Το σήμα εκκίνησης της ‘επόμενης μέρας’ για το Κίνημα Αλλαγής, θα δώσει σήμερα, από το βήμα της πρώτης συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του νέου φορέα, η Φώφη Γεννηματά.

Σε μία συνεδρίαση όπου ο λόγος θα δοθεί κυρίως στα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής, η Φώφη Γεννηματά θα κάνει μία γενική εισήγηση, όπου όμως θα βάλει όλα τα θέματα της επικαιρότητας, δίνοντας το στίγμα της για το επόμενο διάστημα.

Η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής αναμένεται να επιμείνει στην απόφαση για αυτόνομη πορεία του φορέα, επιτιθέμενη αφενός κατά του ΣΥΡΙΖΑ για τις κυβερνητικές του πολιτικές, αφετέρου κατά της ΝΔ για τη στάση της σε μία σειρά από θέματα, αλλά και επιχειρώντας να βάλει τέλος στη συζήτηση περί δημιουργίας «μετώπων» που έχει ανοίξει με ευθύνη στελεχών των δύο μεγάλων κομμάτων αλλά και άλλων στο εσωτερικό του Κινήματος Αλλαγής, όπως ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Επιπλέον, η Φώφη Γεννηματά θα αναφερθεί στα μεγάλα ζητήματα της επικαιρότητας, ξεκινώντας από το Σκοπιανό και τα ελληνοτουρκικά, αλλά αναφερόμενη και στο μείζον ζήτημα της Οικονομίας.

Κατά τα λοιπά, η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής θα παρουσιάσει τον 27χρονο Μανώλη Χριστοδουλάκη, τον οποίο και έχει προτείνει για τη θέση του πρώτου Γραμματέα της ΚΕ του Κινήματος Αλλαγής, προκειμένου το Σώμα της ΚΕ να δώσει την έγκρισή του.

Σε αυτή την περίπτωση, τον λόγο αναμένεται να πάρει και ο νέος Γραμματέας για να ξεδιπλώσει το δικό του όραμα για το μέλλον της παράταξης.

Κατά τα λοιπά, η Φώφη Γεννηματά θα αναφερθεί και στην οργανωτική δομή του νέου φορέα, που αποτελεί το επόμενο στοίχημα των στελεχών του. Ξεκινώντας από την παρουσίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας που επίσης θα πρέπει να επικυρωθεί από την ΚΕ, θα αναφερθεί στην ουσιαστική συγκρότηση του κόμματος ανά την χώρα.

Από αύριο Δευτέρα κιόλας, εξάλλου, θα αρχίσει η δουλειά στην κατεύθυνση της συγκρότησης τομέων, νομαρχιακών, περιφερειακών και τοπικών οργανώσεων κ.ο.κ.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.