ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παραπέμπεται στην επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής

Συγγνώμη ζήτησε τελικά ο Φωκάς υπό την απειλή κυρώσεων

Συγγνώμη για όσα είπε για τη Βουλή ζήτησε, με επιστολή του, ο βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης της Ένωσης Κεντρώων Αριστείδης Φωκάς.

«Σχετικά το θέμα της συγκέντρωσης των οπαδών του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, στην οποία παραβρέθηκα, σας δηλώνω ότι καμία πρόθεση είχα να προσβάλω το κύρος και την τιμή του Κοινοβουλίου. Μεταξύ των φιλάθλων επικράτησαν ακραία συνθήματα, λόγω της δυσαρέσκειας για την αδικια εις βάρος του ΠΑΟΚ και εγώ έκανα το λάθος να μην αντιδράσω αποτρέποντάς τους», αναφέρει αρχικά στην επιστολή του ο κ. Φωκάς.

Και συνεχίζει: «Ζητώ συγγνώμη για το όλο συμβάν, σέβομαι τη Βουλή και την ιστορία της. Τόσο εγώ όσο και το κόμμα μου αγωνιζόμαστε για την αναβάθμιση της πολιτικής ζωής στα βλέμματα του λαού».

Πάντως, παρά την απολογητική επιστολή του, η Διάκσεψη των Προέδρων της Βουλής αποφάσισε να παραπέμψει αύριο στην Επιτροπή Δεοντολογίας τον κ. Φωκά.

 

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Το να παραιτηθεί δεν του πέρασε από το μυαλό (το ποιο;) γιατί, προφανώς γι αυτόν, καλύτερα εξευτελισμένος και πλούσιος καραγκιόζης, παρά καραγκιόζης χωρίς βουλευτική αποζημίωση και αξίωμα.

  2. nikos 17:37 16/04/2018

    pio vlakas pethenis !!!!!!!!!!!!!!

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.