ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ

Σουφλέ με μπριός και λευκή σοκολάτα

Αν σερβίρετε τα σουφλεδάκια αμέσως, μόλις τα κόψετε η σοκολάτα θα «τρέξει» και θα πλημμυρίσει το πιάτο σας.

Υλικά

  • 500 γρ. ψωμί μπριός, σε μικρά κομμάτια
  • 2 φλ. κρέμα γάλακτος
  • 4 κ.σ. ρούμι
  • 4 αβγά
  • 300 γρ. λευκή σοκολάτα, σε μικρά κομμάτια

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 οC.

Σε ένα μπολ βάζουμε την κρέμα γάλακτος, το ρούμι, τα αβγά και χτυπάμε ελαφρά.

Ρίχνουμε μέσα στο μπολ τα κομμάτια του μπριός και τα αφήνουμε να μουσκέψουν.

Μοιράζουμε το μείγμα σε 6 ατομικά πυρίμαχα σκεύη.

Μοιράζουμε την τεμαχισμένη λευκή σοκολάτα στα σκεύη και τα τοποθετούμε στον προθερμασμένο φούρνο.

Ψήνουμε τα σουφλέ για 15-20 λεπτά, μέχρι να αποκτήσει η επιφάνειά τους ένα ωραίο χρυσόξανθο χρώμα.

Σερβίρουμε τα σουφλέ ζεστά.

Πηγή: dimitrisskarmoutsos.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.