ASTRO-MATRIX

Δεν μασάνε

Tα 3 πιο ακομπλεξάριστα κορίτσια του ζωδιακού

Haters gonna hate, αυτά τα κορίτσια δεν σκαμπάζουν από κανενός είδους shaming και στέλνουν τους επικριτές σπίτια τους με την υπέροχη στάση που έχουν στη ζωή.

Αυτές οι τρεις απαρτίζουν το cool gang του ζωδιακού:

Τοξότης

Στον κόσμο της, της είπες κάτι και το ξέχασε σε τρία λεπτά. Είναι ευαίσθητη, αλλά έχει την ικανότητα να μεταβολίζει γρήγορα το φαρμάκι να το αποβάλλει από τον εαυτό της. Τη νοιάζει η γνώμη των άλλων, αλλά δεν μπαίνει σε νόρμες επειδή της το επιτάσσουν. Η ανεξαρτησία της συνοδεύεται από την φράση «ε και;»

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι έξυπνος και από μικρός έχει καταφέρει και έχει αναπτύξει τη δική του κοσμοθεωρία. Δεν χωράει σε κουτάκια. Όσο σκληρά και αν προσπαθήσεις να πειράξεις αυτά τα κορίτσια, εκείνες απλά δεν θα καταλάβουν τίποτα γιατί ξέρουν ποιες είναι στ’αλήθεια και δεν αμφιβάλλουν για τις ικανότητές τους. Είναι cool . Διαθέτουν το χάρισμα να μετατρέπουν τα άσχημα που τους τυχαίνουν σε κάτι θετικό. Είναι πραγματικά ανοιχτόμυαλες και τις θέλεις για κολλητές.

Ιχθείς

Είναι καλοπροαίρετοι και αν τους πεις κάποια χοντράδα θα απαντήσουν με ένα «εντάξει μωρέ». Είναι ήπιοι και με τον εαυτό τους, αλλά και από τους άλλους, όταν οι άλλοι γίνονται σκληροί και κακοί απέναντι τους με φαρμακερές ατάκες. Τους γράφουν και συνεχίζουν τη ζωή τους χωρίς να ενοχλούνται και χωρίς να τους δημιουργείται κανένα απολύτως κόμπλεξ.

Πηγή: marieclaire.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.