ΕΛΛΑΔΑ

Δεν υπάρχουν άλλα ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Ταλαιπωρία για τους 332 επιβάτες του Flyingcat 6 - Με λεωφορεία στους προορισμούς τους

Οι άτυχοι της πασχαλινής εξόδου ήταν οι 332 επιβάτες του Flyingcat 6 που ταξίδευαν στις 8 το πρωί για Ύδρα, Σπέτσες, Πόρτο Χέλι, καθώς το σκάφος αντιμετώπισε μηχανική βλάβη και επέστρεψε στον Πειραιά.

Το υδροπτέρυγο παρουσίασε πρόβλημα στην αριστερή κύρια μηχανή του, ενώ έπλεε στα ανοιχτά του Τούρλου Αίγινας και λίγο μετά τις δέκα το πρωί έδεσε και πάλι στον Πειραιά. Ωστόσο ο Γολγοθάς των επιβατών συνεχίστηκε, καθώς δεν υπήρχαν εισιτήρια για να μεταβούν με άλλο ακτοπλοϊκό μέσο στον προορισμό τους. Ετσι η εταιρεία έβαλε δρομολόγια με λεωφορεία για τους επιβάτες της προκειμένου να τους μεταφέρει σε Μετόχι και Πόρτο Χέλι. Οπως ήταν επόμενο ταλαιπωρία περίμενε και τους επιβάτες των επόμενων δρομολογίων και στις 12:00 ξεκίνησαν νέα δρομολόγια με λεωφορεία για τους επιβάτες του επόμενου δρομολογίου του πλοίου.

Το τρίτο δρομολόγιο του Flyingcat 6, ήταν προγραμματισμένο για τις επτά το απόγευμα. Σύμφωνα με την εταιρεία, έχει προγραμματιστεί να μεταβεί στον Πειραιά, από την Ραφήνα το πλοίο Flyingcat 4, προκειμένου να πραγματοποιήσει το δρομολόγιο.

Την ίδια ώρα σύμφωνα με τους υπεύθυνους της πλοιοκτήτριας εταιρείας που μίλησαν στο «protothema.gr», δίνεται μάχη προκειμένου να αποκατασταθεί η ζημιά και να συνεχίσει από αύριο κανονικά τα δρομολόγια του το Flyingcat 6.

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.