ΕΛΛΑΔΑ

ΣΚΡΑΤΣ

Τυχερός παίκτης στην Καρδίτσα κέρδισε 100.000 ευρώ στα «Χρυσά 7άρια»

Μια επίσκεψη στην Καρδίτσα και η… έμπνευση για τον αριθμό επτά ήταν αρκετά, ώστε ένας τυχερός παίκτης του ΣΚΡΑΤΣ να κερδίσει 100.000 ευρώ, στο παιχνίδι «Χρυσά 7άρια».

Ο νικητής, που είναι κάτοικος Τρικάλων, βρέθηκε στην Καρδίτσα μαζί με τον γαμπρό του για επισκεφθούν οικογενειακούς φίλους. Περνώντας έξω από ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ, σκέφτηκε να δοκιμάσει την τύχη του. Αν και συνήθως παίζει «Εφτάτυχη Γάτα» στο ΣΚΡΑΤΣ, επέλεξε ένα διαφορετικό παιχνίδι με τον αγαπημένο του αριθμό επτά. Ζήτησε, λοιπόν, από τον πράκτορα να του δώσει δύο λαχεία του παιχνιδιού «Χρυσά 7άρια». Με διαφορά λίγων δευτερολέπτων, μια νεαρή γυναίκα, που μόλις είχε μπει στο πρακτορείο, ζήτησε και εκείνη να παίξει το ίδιο παιχνίδι.

Όταν αποκαλύφθηκε το έπαθλο των 100.000 ευρώ, τόσο ο νικητής όσο και ο γαμπρός του, δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους. Την ίδια έκπληξη ένιωσε και η γυναίκα που δίπλα τους ετοιμαζόταν να «σκρατσάρει» το δικό της λαχείο και σκεφτόταν ότι ίσως έπρεπε να είχε μπει στο πρακτορείο ένα λεπτό νωρίτερα…

xriksa

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.