ΚΟΣΜΟΣ

Φωτογραφίες

Το λαμπερό δείπνο Τραμπ-Μακρόν στον Λευκό Οίκο

Το φόρεμα που επέλεξε η Μελάνια Τραμπ για το πρώτο επίσημο δείπνο που παραχώρησε ο σύζυγός της ως πρόεδρος των ΗΠΑ προς τιμήν του Γάλλου προέδρου και της συζύγου του επισκίασε τους πάντες και τα πάντα το βράδυ της Τρίτης.

Η αστραφτερή δημιουργία της Chanel που επέλεξε η πρώτη κυρία των ΗΠΑ σε συνδυασμό με τις γόβες στιλέτο έκλεψαν την παράσταση.

Στον αντίποδα η Μπριζίτ Μακρόν έκανε μια πιο συντηρητική επιλογή με ένα μακρύ φόρεμα Louis Vutton σε αποχρώσεις του κρεμ και χρυσές λεπτομέρειες.

 

21

 

22

 

Η Μελάνια είχε προκαλέσει και νωρίτερα συζητήσεις για τις στιλιστικές επιλογές της καθώς το απόγευμα της Τρίτης εμφανίστηκε με ένα εντυπωσιακό λευκό καπελό και ένα εξίσου όμορφο λευκό ταγιέρ δίπλα στην κυρία Μακρόν, η οποία έκανε επίσης επιλογές στα λευκά.

 

23

 

Στην πρόποσή του πριν το δείπνο ο Ντόναλν Τραμπ περιέγραψε τη σύζυγό του ως «την απόλυτα απίστευτη πρώτη κυρία των ΗΠΑ» υψώνοντας στη συνέχεια το ποτήρι του για τον Εμμανουέλ Μακρόν.

Και αυτά δεν ήταν τα μοναδικά καλά λόγια του Τραμπ για τη Μελάνια καθώς την ευχαρίστησε για τις προσπάθειες που κατέβαλε προκειμένου το δείπνο να είναι τέλειο ώστε να μείνει αξέχαστο σε όλους τους παριστάμενους.

Απευθυνόμενος στον Γάλλο πρόεδρο ο Ντόναλντ Τραμπ ευχήθηκε «η φιλία μας να μεγαλώνει συνέχεια».

 

24

Από την πλευρά του ο Γάλλος πρόεδρος μιλώντας στα γαλλικά εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον Τραμπ που επέλεξε τον ίδιο για να γίνει ο πρώτος πρόεδρος για τον οποίο παρατίθεται δείπνο στο Λευκό Οίκο. «Σας ευχαριστώ για όσα είπαμε και ανταλλάξαμε» συμπλήρωσε ο Γάλλος πρόεδρος πριν να υψώσει το ποτήρι του με τη σειρά του προκειμένου να κάνει πρόποση για την «αύθραστη φιλία των ΗΠΑ με τη Γαλλία».

 

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.