ΕΛΛΑΔΑ

Με 82 τουρίστες

Το πρώτο κρουαζιερόπλοιο της σεζόν στη Θεσσαλονίκη

Το κρουαζιερόπλοιο «Serenissima», έκανε σήμερα ποδαρικό, για τη φετινή τουριστική σεζόν, στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Κατέπλευσε στις 8 το πρωί από την Καβάλα με 52 άτομα πλήρωμα, μεταφέροντας 82 τουρίστες, στην πλειονότητά τους από τη Μεγάλη Βρετανία.

Το κρουαζιερόπλοιο, σημαίας Αγίου Βικεντίου και Γρεναδίνων, θα παραμείνει στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης έως και τη Μεγάλη Τρίτη 3 Απριλίου 2018, οπότε και θα αποβιβαστούν οι επιβάτες του.
Την ίδια μέρα, στις 23:00, αφού επιβιβαστούν οι 87 νέοι επιβάτες του, στην πλειονότητά τους και πάλι από τη Μ. Βρετανία, το Serenissima θα αποπλεύσει, με προορισμό τη Σαμοθράκη.

Σημειώνεται ότι στη διάρκεια της παραμονής τους στη Θεσσαλονίκη, οι 82 τουρίστες θα πραγματοποιήσουν οργανωμένες περιηγήσεις στην πόλη και στην ευρύτερη περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας, κυρίως στη Βεργίνα, όπως επισήμανε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο υπάλληλος της "Κοσμάτος" Βασίλης Παπαβασιλείου.

«Η νέα Διοίκηση της ΟΛΘ ΑΕ αποδίδει ιδιαίτερη σημασία στην ανάπτυξη του κλάδου εξυπηρέτησης της κρουαζιέρας, που αναμένεται να έχει, εφόσον επιτευχθεί, σημαντικά πολλαπλασιαστικά οφέλη για την οικονομική ζωή και δραστηριότητα της Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης περιοχής. Στο πλαίσιο αυτό, προτίθεται να εργαστεί συστηματικά προς την κατεύθυνση ανάπτυξης συνεργειών με τους αρμόδιους φορείς της πόλης και της περιοχής» επισήμανε, με χθεσινή του δήλωση ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΟΛΘ ΑΕ, Σωτήριος Θεοφάνης.

Υπογραμμίζεται ότι το επόμενο κρουαζιερόπλοιο, που αναμένεται να καταπλεύσει στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης στις 2/7, είναι το Salamis Filoxenia και βάσει του αναρτημένου προγράμματος στην ιστοσελίδα της ΟΛΘ ΑΕ, θα αφιχθεί από τη Σκιάθο στις 8 το πρωί και θα αναχωρήσει την ίδια ημέρα τα μεσάνυχτα για τη Χίο.

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.