AUTO - MOTO

5 χρόνια εγγύηση

Αναβαθμισμένο Fiat Panda

Διανύοντας τον 6ο χρόνο του κύκλου ζωής του και αποτελώντας την 3η γενιά του μοντέλου, το Panda επιστρέφει με αναβαθμισμένο εξοπλισμό σε όλες τις νέες βασικές εκδόσεις, χωρίς αντίστοιχη οικονομική επιβάρυνση – αλλά στην στάνταρντ τιμή του – που επιπλέον περιλαμβάνει 5 χρόνια εγγύηση αλλά και χρηματοδοτικό πρόγραμμα με επιτόκιο 2,9%!

Το Fiat Panda, ανέκαθεν το best seller στην κατηγορία του, παρουσιάζει φέτος την ανανεωμένη γκάμα του, που αποτελείται από νέες και πιο πλούσιες σε βασικό εξοπλισμό εκδόσεις, με τιμές που δεν επιβαρύνονται από την προσθήκη των καινούργιων χαρακτηριστικών, αυξάνοντας, έτσι, το συνολικό όφελος για τον πελάτη.

Η νέα έκδοση Easy περιλαμβάνει radio MP3 με USB, Bluetooth και χειριστήρια ελέγχου στο τιμόνι, κεντρικό κλείδωμα θυρών, A/C, φωτισμό στον χώρο αποσκευών, πενταθέσια έγκριση με πίσω αναδιπλούμενο κάθισμα και πλευρικές προστατευτικές λωρίδες θυρών από πλαστικό. Διατίθεται με τον κινητήρα βενζίνης 0.9 85hp Twinair (ο οποίος έχει μηδενικά τέλη κυκλοφορίας) στην τιμή των 11.150€* με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, των 11.950€ με MTA και των 11.970€* με τον κινητήρα φυσικού αέριου/βενζίνη.

Η νέα αναβαθμισμένη  έκδοση Lounge περιλαμβάνει ζάντες αλουμινίου 14’’ και σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος, ενώ προσφέρεται με τον κινητήρα 1.2 69hp στην τιμή των 11.000€*, με τον 0.9 85hp Twinair με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων στα 11.700€ και με τον 0.9 85hp Twinair με MTA στα 12.500€.

Η νέα εμπλουτισμένη έκδοση City Cross 4x2 προσφέρει στον βασικό της εξοπλισμό ζάντες αλουμινίου 15’’ και σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος, και διατίθεται με τον κινητήρα 1.2 69hp 4X2 στα 12.050€* και με τον 1.3 JTD 95hp 4X2 στα 15.125€*.

Από τις νέες εκδόσεις την παράσταση κλέβει η νέα εμπλουτισμένη έκδοση Wild 4X4που αποτελεί την πιο ανταγωνιστική πρόταση της 4κίνητης αγοράς για τους οδηγούς που χρησιμοποιούν απαραίτητα κίνηση 4×4 αλλά αναζητούν μια οικονομικότερη και αποδοτικότερη επιλογή. Η έκδοση Wild 4X4 συμπεριλαμβάνει στον βασικό της εξοπλισμό και το πακέτο Pack Safety: ηλεκτρικούς καθρέπτες με αντιθαμβωτική λειτουργία, πίσω αισθητήρες στάθμευσης, αλλά και σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η έκδοση αυτή έρχεται και με τον κινητήρα βενζίνης 0.9 Twinair 85 hp, παρέχοντας τη δυνατότητα σε κάποιον να μπει στον κόσμο της 4κίνησης με έως και 2.400€ λιγότερα από την αντίστοιχη έκδοση που φέρει κινητήρα πετρελαίου. Το νέο επίπεδο εμπλουτισμένου εξοπλισμού του Wild 4X4 θα προσφέρεται με τους ακόλουθους κινητήρες: 0.9 Twinair 85hp 4X4 στα 13.400€ και 1.3 JTD 95hp 4X4 στα 15.750€*.

Αντίστοιχα, η νέα εμπλουτισμένη έκδοση Cross 4X4 προσφέρει επίσης στον βασικό της εξοπλισμό ηλεκτρικούς καθρέπτες με αντιθαμβωτική λειτουργία, πίσω αισθητήρες στάθμευσης και σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος. Φέρει τον κινητήρα 1.3 JTD 95hp 4Χ4 και διατίθεται στην τιμή των 18.800€*.

Καλύπτοντας με επιτυχία τις διαφορετικές ανάγκες των πελατών χάρη στις 3 διαφορετικές του προσωπικότητες, το Panda ήταν ανέκαθεν ο leader της κατηγορίας Α, έχοντας πουλήσει 7,5 εκατομμύρια οχήματα από το πρώτο του λανσάρισμα το 1980. Το 1983 έγινε το πρώτο αυτοκίνητο πόλης που έφερε σύστημα τετρακίνησης, και λίγο αργότερα – το 1986 για την ακρίβεια – το πρώτο που εφοδιάστηκε με κινητήρα diesel. Οι πρωτιές, όμως, δεν σταμάτησαν εκεί: το 2004 ήταν το πρώτο αυτοκίνητο στην κατηγορία του που διακρίθηκε με τον τίτλο “Car of the Year”, και το 2006 αποτέλεσε το πρώτο mini αυτοκίνητο πόλης με φυσικό αέριο.

Το 2017, το εκατομμυριοστό Panda της σύγχρονης γενιάς βγήκε από τη γραμμή παραγωγής στο εργοστάσιο της Fiat στην Ιταλία. Σήμερα, το Panda είναι το μοναδικό αυτοκίνητο στην κατηγορία του με κινητήρες που μπορούν να κινηθούν με όλα τα διαθέσιμα καύσιμα (βενζίνη, πετρέλαιο, φυσικό αέριο/βενζίνη και υγραέριο/βενζίνη), και προσφέρεται σε πολλούς διαφορετικούς τύπους εκδόσεων, ως δικίνητο ή τετρακίνητο, με αυτόματο ή μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων.

Με μια πραγματικά ευρεία γκάμα που εξασφαλίζει ότι υπάρχει ένα Panda για κάθε ξεχωριστή ανάγκη και απαίτηση, το επίσημο δίκτυο διανομέων της Fiat αλλάζει τους κανόνες για ακόμα μία φορά, παρουσιάζοντας την πιο ολοκληρωμένη και ελκυστική πρόταση της αγοράς για την κατηγορία Α.

*Οι προαναφερόμενες τιμές συμπεριλαμβάνουν και την τρέχουσα προωθητική ενέργεια.

  • Ετικέτες: 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.