ΕΛΛΑΔΑ

Κανείς από τους «επώνυμους» δεν εμφανίστηκε

Αναβλήθηκε η δίκη για το καρτέλ ναρκωτικών στο Κολωνάκι

Εκφωνήθηκε και διεκόπη για τις 12 Ιουνίου, η δίκη για το καρτέλ ναρκωτικών στο Κολωνάκι. Ανάμεσα στους 27 κατηγορούμενους για την συγκεκριμένη υπόθεση είναι ένας γνωστός επιχειρηματίας, ένας ιδιοκτήτης εστιατορίου - μπαρ στο Κολωνάκι, μία ηθοποιός και ο γιος της, δυο ακόμη πασίγνωστες γυναίκες από τη σόυμπιζ, ένας παρουσιαστής, σύζυγος μεγαλοεπιχειρηματία καθώς και άλλα «επώνυμα» πρόσωπα.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, η δράση μελών του κυκλώματος ξεκινάει πριν από περίπου πέντε χρόνια, όταν 53χρονος επιχειρηματίας -εκ των βασικών πλέον κατηγορουμένων στην υπόθεση -μπήκε μέτοχος σε γνωστό εστιατόριο - μπαρ του Κολωνακίου. Από τότε γνωστά ονόματα της σόουμπιζ άρχισαν να προτιμούν το συγκεκριμένο μαγαζί κλείνοντας κάποιο «κρυφό» τραπέζι στο υπόγειό του, όπου ο 53χρονος τους προμήθευε με κοκαΐνη.

Οι κατηγορούμενοι αντιμετωπίζουν βαρύτατες κατηγορίες για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ενώ κάποιοι εξ' αυτών διώκονται ακόμη και για το αδίκημα της σύστασης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης.

Σήμερα, στο ακροατήριο κανείς από τους «επώνυμους» κατηγορουμένους δεν εμφανίστηκε. Όλοι εκπροσωπήθηκαν στο ακροατήριο από τους δικηγόρους τους.

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.