Neo

Χρηστίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ έγινε ίδιος με τους ΑΝΕΛ...

Με ένα αποστομωτικό σχόλιο απάντησε στην σεξιστική επίθεση που δέχθηκε η Φώφη Γεννηματά από στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής Παύλος Χρηστίδης.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ και η παρακμή του δεν προσβάλλουν απλά την Φώφη Γεννηματά, αλλά κάθε γυναίκα. Από την πολλή παρέα με τους ΑΝΕΛ έγιναν ίδιοι», έγραψε στα social media ο Παύλος Χρηστίδης, ενώ συμπαραστάτη στην επίθεση που δέχθηκε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής βρήκε και την άνκορ-γούμαν του Σκάι Σία Κοσιώνη.

«Μπορεί να μην αρέσει το μακιγιάζ σου. Μπορεί πράγματι να μην έχεις βαφτεί καλά. Μπορεί να μην έχεις προλάβει να βαφτείς ή απλώς να μην γουστάρεις. Όπως και νά' χει, πάντα διατρέχεις τον κίνδυνο να υποστείς ένα φθηνό σχόλιο από κάποιον -προφανώς Mr Perfect, που, επίσης προφανώς, περιτριγυρίζεται στη ζωή του μόνο από μοντέλα εξωφύλλων. Επειδή δεν κάνει να γράψω αυτό που πραγματικά σκέφτομαι, τουλάχιστον, ας μας κάνει τη χάρη αυτό το "είδος" να μην κορνάρει όταν βάζουμε μάσκαρα στο αυτοκίνητο. Ευχαριστώ», έγραψε η Σία Κοσιώνη, βάζοντας στη θέση του το στέλεχος που ‘ενοχλήθηκε’ από την «ατημέλητη» εμφάνιση της Φώφης Γεννηματά στη Βουλή.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.