ΕΛΛΑΔΑ

Χανιά

Επέστρεψε και έδωσε απολογία η ασυνείδητη οδηγός που σκότωσε τον ποδηλάτη

Υποστηρίζει ότι δεν προκάλεσε εκείνη την θανατηφόρα παράσυρση του πολύτεκνου ποδηλάτη το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης στα Χανιά, αλλά ζήτησε... συγνώμη η 50χρονη οδηγός που είχε φύγει ένα 24ωρο αργότερα για το εξωτερικό αλλά επέστρεψε και έδωσε προανακριτική απολογία!

Σύμφωνα με όσα είχε δηλώσει ο δικηγόρος της, Χρήστος Μαρκογιαννάκης, η γυναίκα αρνούνταν κατηγορηματικά ότι το Renault Megane που οδηγούσε ήταν το αυτοκίνητο που παρέσυρε τον άτυχο 57χρονο Κώστα Τζωρτζάκη. Η ίδια κινήθηκε σε αυτή την γραμμή στην απολογία της στην Τροχαία που κράτησε μιάμιση ώρα, αλλά πρόσθεσε ότι δεν κατάλαβε τι συνέβη και ζήτησε συγγνώμη από την οικογένεια του θύματος, στην περίπτωση που αποδειχθεί ότι εκείνη προκάλεσε το τροχαίο!

Η 50χρονη υποστήριξε ότι το ταξίδι της ήταν προγραμματισμένο για λόγους υγείας και ότι επέστρεψε μόλις ενημερώθηκε ότι την αναζητά η Τροχαία. Πάντως, τα στοιχεία της προανάκρισης που περιέχονται στο πόρισμα το οποίο διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων, δεν αφήνουν περιθώρια αμφισβήτησης για την εμπλοκή της στο θανατηφόρο δυστύχημα. Ωστόσο, αναμένεται η πραγματογνωμοσύνη που έχει ζητήσει ο συνήγορός της.

Η γυναίκα αντιμετωπίζει δύο κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος, για ανθρωποκτονία από αμέλεια η οποία επιφέρει φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών και για την εγκατάλειψη θύματος θανατηφόρου δυστυχήματος η οποία προβλέπει ποινή τουλάχιστον έξι μηνών και αφαίρεση του διπλώματος από τρεις ως έξι μήνες.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.